1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Eğitimciler Kozan’ı Gezdi
Eğitimciler Kozan’ı Gezdi

Eğitimciler Kozan’ı Gezdi

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Adana 0–18 Yaş Aile Eğitim Programı kapsamında Kozan’a gelen eğitimciler ilçenin tarihi ve kültürel mekânlarını gezdi.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Adana 0–18 Yaş Aile Eğitim Programı kapsamında Kozan’a gelen eğitimciler ilçenin tarihi ve kültürel mekânlarını gezdi. 28 kişiden oluşan gezi heyeti Dağılcak mesire alanında dinlendikten sonra Yaverin Konağı ve Kozan Kalesi'ni ziyaret etti.

Heyete eşlik eden formatör öğretmen ve Bakanlık temsilcisi Sezai Demir, “Kozan tarihi ve doğasıyla güzel ve şirin bir ilçemiz. Bugün de Halk Eğitim Merkezlerinde görevli öğretmenlerimizle beraber aile eğitim programı kapsamında ilçemize gezi düzenledik.” dedi. 0-18 yaş Aile Eğitim Programı hakkında bilgi veren Demir, şunları söyledi: “0-18 yaş arası çocukları bulunan anne, baba ve ebeveynler mutlaka kurslarımıza kayıt yaptırmalıdır. Kurslarımıza devam eden tüm kursiyerlerimize katılım belgesi verilecektir. Bu eğitim kapsamında velilerimize 0-18 yaş arası çocuklarımızın gelişim psikolojisi üzerine eğitim verilecektir. Kozan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze de böyle bir bölümün açılabilmesi için velilerimizin başvuruda bulunması gerekmektedir.” CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.