1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Egsiad Ve Eto, Eskişehir İçin Fikir Birliği Yaptı
Egsiad Ve Eto, Eskişehir İçin Fikir Birliği Yaptı

Egsiad Ve Eto, Eskişehir İçin Fikir Birliği Yaptı

Eskişehir Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği (EGSİAD), Yönetim Kurulu toplantısında ETO Başkanı Harun Karacan’ı ağırladı.

A+A-

Eskişehir Girişimci İşadamları ve Sanayicileri Derneği (EGSİAD), Yönetim Kurulu toplantısında ETO Başkanı Harun Karacan’ı ağırladı. Eskişehir’in geleceği için birlikte hareket edilmesi gerektiğinin vurgulandığı toplantıda ETO Başkanı Karacan, işadamlarına büyük iş düştüğünü belirtti. Karacan, “Hepimizin bu şehre borcu var. Bu şehre ödemesi gereken, bu ülkeye ödemesi gereken bir borç var. Bu borcu en iyi şekilde ödediğimiz zaman bizde mutlu olacağız. Herkes Türkiye’de mutlu olacak. İnşallah 2023 hedeflerindeki Türkiye için herkes elinden gelen gayreti yapmak zorunda.” ifadelerini kullandı.

    Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Harun Karacan ve yönetim kurulu üyeleri EGSİAD’ın yönetim kurulu toplantısına konuk oldu. EGSİAD’da gerçekleşen toplantıda, kentin sorunları konuşularak gelecek dönemde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantı öncesi konuşma yapan ETO Başkanı Harun Karacan, 4 Mayıs’ta yapılan seçimlerde kendilerine verdikleri destekten dolayı baştan Başkan Erdoğan Ercan olmak üzere EGSİAD Yönetim Kurulu’na teşekkür etti. Karacan, 2009’da ve 2013’te yapılan seçimlerde de iki kurumun her zaman birlikte hareket ettiklerine değindi.

    2023 HEDEFLERİ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

    “Bu şehir bizim. Bu şehirle ilgili her konuya hemhal olmamız lazım. Birlikte olmamız lazım. Onun için de sizlerin görüşleri çok önemli. ETO olarak her zaman sizin fikirlerinizi özellikle değerlendirmek isteriz. Sizinle beraber her zaman yol arkadaşlığı yapmak isteriz.” diyen Karacan, kentin geleceği için yeni yol haritaları oluşturma çalışmaları yaptıklarını ifade etti. Karacan şöyle devam etti: “Hepimizin bu şehre borcu var. Bu şehre ödemesi gereken, bu ülkeye ödemesi gereken bir borç var. Bu borcu en iyi şekilde ödediğimiz zaman bizde mutlu olacağız. Herkes Türkiye’de mutlu olacak. İnşallah 2023 hedeflerindeki Türkiye için herkes elinden gelen gayreti yapmak zorunda.”

    EGSİAD Başkanı Erdoğan Ercan ise seçimlerde gösterilen başarı için başta Karacan olmak üzere yönetim kurulunu tebrik etti. Ercan, "Hizmetlerinizi Eskişehir’de bilmeyen yok. Herkes sizi takdirle alkışlıyor. Yaptığımız görüşmelerde bunu görüyoruz. ETO kurulduğu günden bugüne kadar bu kadar kapsamlı çalışmalar yapamamıştı. Sizi ve yönetim kurulunuzu tebrik ediyorum. Bundan sonraki bütün çalışmalarda da birlikte hareket ederek Eskişehir için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullandı.

    Toplantıya, EGSİAD Genel Sekreteri Adem Özer, EGSİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile ETO Meclis Başkanı Melih Güler ve ETO Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. CİHAN

EGSİAD ve ETO, Eskişehir için fikir birliği yaptı

EGSİAD ve ETO, Eskişehir için fikir birliği yaptı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.