1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ekolojik Ayakkabılar İzmir Ayakkabı/yaz Fuarı'nda Görücüye Çıktı
Ekolojik Ayakkabılar İzmir Ayakkabı/yaz Fuarında Görücüye Çıktı

Ekolojik Ayakkabılar İzmir Ayakkabı/yaz Fuarı'nda Görücüye Çıktı

İzmir’de düzenlenen Ayakkabı/Yaz Fuarı’nda, ilk kez sergilenen ekolojik ayakkabılar büyük ilgi görüyor.

A+A-

İzmir’de düzenlenen Ayakkabı/Yaz Fuarı’nda, ilk kez sergilenen ekolojik ayakkabılar büyük ilgi görüyor. Hem rahat hem şık olan ekolojik ayakkabılar, aynı zamanda doğaya zarar vermiyor. Tamamen geri dönüşümlü malzemelerden ve kanserojen içermeyen kimyevi maddelerden üretiliyor. Kauçuk olan tabanları, kırılarak doğaya geri kazandırılabiliyor. Ayrıca katkı maddesi olmayan naturel boyalar kullanılıyor. İç astarı yine geri dönüşümlü bezlerden yapılıyor. Kadın, erkek ve çocuk için üretilen ekolojik ayakkabıların çeşitli desen ve renkte spor, sandalet ve babet modelleri bulunuyor.

SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL KALP DESENLİ AYAKKABI

Fuarda 14 Şubat Sevgililer Günü için özel üretilen, kalp desenli bir ayakkabı da dikkat çekiyor. Tercihe göre yapılan, üzeri taşlarla süslü kalp modelli ayakkabıların 125 renk seçeneği bulunuyor. Fuarda dikkat çeken bir başka ayakkabı da 2013 yaz sezonunun en göze çarpan trendlerinden neon renkli modeller.

İZMİR AYAKKABI FUARI YILDA İKİ DEFA DÜZENLENİYOR

Ayakkabı fuarları, İzmir Fuarcılık Hizmetleri A.Ş. (İZFAŞ), Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ankara Umum Ayakkabıcılar ve Çantacılar Odası ile sektör temsilcilerinin destekleriyle Ayakkabı/Yaz ve Ayakkabı/Kış olarak yılda iki defa düzenleniyor. Ayakkabı ve çanta sektöründeki yeniliklerle gelecek sezon trendini birarada görme imkanı sunan, kurulan ticari bağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran bu fuarlarda kadın, erken, çocuk ve spor ayakkabı modelleriyle terlik, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımlarının yeni modelleri yer alıyor. CİHAN

Ekolojik ayakkabılar İzmir Ayakkabı/Yaz Fuarı'nda görücüye çıktı

Ekolojik ayakkabılar İzmir Ayakkabı/Yaz Fuarı'nda görücüye çıktı

Ekolojik ayakkabılar İzmir Ayakkabı/Yaz Fuarı'nda görücüye çıktı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.