1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Elazığ'da Patlama! 3 ŞEHİT
Elazığda Patlama! 3 ŞEHİT

Elazığ'da Patlama! 3 ŞEHİT

Elazığ Emniyet Müdürlüğü önünde büyük bir patlama meydana geldi.

A+A-

Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda, ilk belirlemelere göre, 3 polis  şehit düştü, aralarında sivillerin de bulunduğu 170 kişinin yaralandı.

Bazılarının durumu ağır olan yaralılar, olay yerine sevk edilen çok  sayıda ambulans ile kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Saldırı sonucu İl Emniyet Müdürlüğü binası ve çevredeki birçok binada  hasar oluştu. İl Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki araçlar da zarar gördü. Patlama  bölgesinde büyük bir çukur oluştu. Saldırının ardından Vali Murat Zorluoğlu, olay yerinde incelemelerde  bulundu.

ELAZIĞ VALİSİ: "PATLAMADA 3 KİŞİ ŞEHİT OLDU, 146 YARALI VAR"

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Emniyet Müdürlüğü’ne bomba yüklü araçla yapılan terör saldırısında 3 polisin şehit olduğunu, aralarında sivillerin de bulunduğu 14’ü ağır, 146 kişinin yaralandığını açıkladı. 

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, bomba yüklü araçla terör saldırısı düzenlenen İl Emniyet Müdürlüğü önüne gelerek, incelemelerde bulundu. Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Zorluoğlu, saldırıda 3 polisin şehit olduğunu, aralarında sivillerin de bulunduğu 14’ü ağır, 146 kişinin yaralandığını belirtti.

YAYIN YASAĞI GELDİ!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Başbakanlığın yazısıyla, Elazığ  Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce bugün bomba yüklü araçla düzenlenen  saldırıya ilişkin geçici yayın yasağı getirildiğini duyurdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.