1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Elazığı Belediyesi 320 Personel İle Karla Mücadele Ediyor
Elazığı Belediyesi 320 Personel İle Karla Mücadele Ediyor

Elazığı Belediyesi 320 Personel İle Karla Mücadele Ediyor

Elazığ’ı etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrasında belediye ekipleri, geceden sabahın ilk ışıklarına kadar tuzlama, kar küreme ve kar temizleme çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam etti.

A+A-

Elazığ’ı etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrasında belediye ekipleri, geceden sabahın ilk ışıklarına kadar tuzlama, kar küreme ve kar temizleme çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam etti. Toplam 320 personelle şapılan çalışmalar sayesinde kentin ana arterleri kar kitlesinden temizlenirken, ana caddelerin kaldırımları da yayalar için daha güvenli bir hale getirildi.

Meteoroloji’den gelen hava tahminlerine göre çalışmalarını planlayan ve bu tedbir alan ekipler bu kapsamda çalışmalarına gece geç saatlerden itibaren başladı. Şehrin genelinde etkili olan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkilerken ulaşımda herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için Elazığ Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler gece yarısından itibaren şehrin ana arterleri ve mahallelerde tuzlama çalışması yaptı.

Şehir merkezinde hastane ve kamu kurumlarıyla bağlantılı cadde, sokak ve bulvarlar, iş makineleriyle temizlenirken, yayaların da herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için kaldırımlarda bulunan karlar da Temizlik İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından temizlendi.

Elazığ Belediyesi tarafından şehir merkezindeki karla mücadele çalışmaları, yaklaşık olarak 320 kişilik personel, 25 kamyon, 14 adet yükleyici ve 6 greyder tarafından yapıldı. Çalışmaların gece yarısından itibaren sabaha kadar vardiyalı bir şekilde devam ettiğini belirten belediye yetkilileri, solüsyon, tuzlama, küreme ve karla mücadele çalışmalarının yapıldığını ifade etti. Yetkililer, gün içerisinde kaldırımlar başta olmak üzere ana arterlerin kar kütlesinden temizlendiğini ifade etti.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.