1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Elektrik Direğinden Kopan Kabloya Dokunan Çocuk, Hayatını Kaybetti
Elektrik Direğinden Kopan Kabloya Dokunan Çocuk, Hayatını Kaybetti

Elektrik Direğinden Kopan Kabloya Dokunan Çocuk, Hayatını Kaybetti

Gaziantep’te, dere kenarında arkadaşları ile oyun oynayan 11 yaşındaki Muhammet Zeki Atmaca elektrik direğinden kopan kabloya dokununca akıma kapılara...

A+A-

Gaziantep’te, dere kenarında arkadaşları ile oyun oynayan 11 yaşındaki Muhammet Zeki Atmaca elektrik direğinden kopan kabloya dokununca akıma kapılarak hayatını kaybetti. Olay yerinde bulunan vatandaşlar, elektrik kablosunun koptuğunu saatler önce TEDAŞ’a haber vermelerine rağmen önlem alınmadığını öne sürdü.

Nezahat Kemal Akınal İlköğretim Okulu 5. sınıf öğrencisi Mehmet Zeki Atmaca, arkadaşları ile birlikte Umut Mahallesi’nde bulunan ve içerisinden pis su geçen dere kenarında oynamaya gitti. Bazı arkadaşları suya giren Atmaca ailesinin 5 çocuğundan en büyüğü olan Muhammet Zeki, elektrik direğinden kopan ve bir bölümü derenin içerisinde bulunan elektrik teline dokununca akıma kapılarak dereye düştü. Atmaca, akımdan kurtulamayarak can verdi. Küçük çocuğun cesedi suyun içerisinde çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Merkezi Morgu’na kaldırıldı.

Bu sırada olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, olay yerine çağrılan TEDAŞ görevlileri de elektrik akımlarını kesti. Olay yerine gelen Muhammet Zeki Atmaca’nın yakınları ile bir grup mahalle sakini, olaydan önce elektrik telinin gece rüzgardan dolayı koptuğunu, sabah da TEDAŞ’a bildirdiklerini ancak kimsenin gelmediğini öne sürdü

Öte yandan, Atmaca’nın olay yerine gelen ve yaşanan gelişmelerden haberi olmayan babasına da çocuklarının durumunun iyi olduğu söylendi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.