1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Eliz gitti, Senem geldi..
Eliz gitti, Senem geldi..

Eliz gitti, Senem geldi..

Murat Boz, ihanet nedeniyle ayrıldığı 7 yıllık sevgilisi Eliz Sakuçoğlu’yla geçmişte verdiği pozları şimdi yeni stil danışmanı Senem Sensilay’la çektiriyor.

A+A-

Güneş’te yer alan habere göre son dönemin yıldızı en çok parlayan popçularından Murat Boz, geçen haftalarda özel hayatındaki çalkantıyla gündeme gelmiş, bir ara evlenip boşandığı stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu’yla yollarını tamamen ayırmıştı.

İddialara göre Sakuçoğlu, Boz’u oyuncu Engin Öztürk’le aldatmıştı. Yaşanan ayrılığın ardından işine konsantre olan ve ilk sinema filmi ‘Hadi İnşallah’taki oyunculuk başarısıyla yönetmeni Ali Taner Baltacı’yı kendisine hayran bırakan Boz’a, son dönemde Sakuçoğlu’yla beraberken de ekibinde yer alan Senem Sensilay eşlik etmeye başladı.

Sensilay, bir dönem yakın arkadaşı olan Sakuçoğlu’nun yerini alıp Boz’un ne giyip ne takacağına karar vermeye başladı.

Tüm fotoğrafları sildi

Boz, sık sık toplantı çıkışları objektiflere takıldığı Sensilay’la önceki gün paylaştığı fotoğrafla şaşırttı. Popçu daha önce Sakuçoğlu’yla verdiği pozlardan birini bu kez Sensilay’la çektirdi ve instagram sayfasından yayınladı. Ayrılık sonrası sarsılan Sakuçoğlu ise Boz’la çektirdiği tüm pozları barışma umudu ortadan kalkınca sayfasından sildi. Yakın arkadaşlarının teselli ettiği Sakuçoğlu, tıpkı kendisi gibi geçen aylarda nişanlısı Burak Özçivit’ten ayrılan Ceylan Çapa’yla vakit geçiriyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.