1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Emine Erdoğan Işık Koleji'ni Ziyaret Edecek
Emine Erdoğan Işık Kolejini Ziyaret Edecek

Emine Erdoğan Işık Koleji'ni Ziyaret Edecek

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan ‘Gönül Elçileri Projesi'ne Sakarya Özel Işık Ortaokulu adına İngilizce Ööğretmeni Kübra Bayraktar da katıldı.

A+A-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan ‘Gönül Elçileri Projesi'ne Sakarya Özel Işık Ortaokulu adına İngilizce Ööğretmeni Kübra Bayraktar da katıldı. Toplantıda Emine Erdoğan'a öğrencilerin mektuplarını veren Byaraktar, "Emine Hanım Sakarya'ya geldiğinde öğrencilerimizi ziyaret edeceğini söyledi." dedi.

        Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından, toplumda gönüllülük kavramına yönelik farkındalığın geliştirilmesi, toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak gönüllü sayısının artırılması, insan kaynağı ihtiyacının güçlendirilmesi ve gönüllü çalışmanın yaygınlaştırılması amacıyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde gerçekleştirilen ‘Gönül Elçileri Projesi' tanıtım toplantısı geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılmıştı.

         Toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahinle birlikte çok sayıda davetli katılmıştı. Işık Koleji öğretmenlerinden Kübra Bayraktar bu toplantıya katılarak örgencilerin yazmış olduğu sevgi ve gönül mektuplarını Emine Erdoğan’a takdim etti. Bayraktar, Emine Erdoğan'ın yazılan mektupları ve içeriğini takdir ile karşılayarak öğrencilere tebrik, teşekkür ve sevgilerini gönderdiğini söyledi. Bayraktar, Erdoğan'ın öğrencilerin başarılarının devamını dileyerek, Sakarya’ya geldiğinde Işık Koleji öğrencilerini de ziyaret edeceğini belirtti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.