1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Emine Nakıboğlu Koleji, 13. Dönem Mezunlarını Uğurladı
Emine Nakıboğlu Koleji, 13. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Emine Nakıboğlu Koleji, 13. Dönem Mezunlarını Uğurladı

Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu Koleji, 103 ortaokul öğrencini mezun etti. Şehitkamil Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda öğrenciler 13.

A+A-

Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu Koleji, 103 ortaokul öğrencini mezun etti.

Şehitkamil Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda öğrenciler 13.dönem mezuniyet coşkusunu aileleri ve okul eğitimcileri ile birlikte doyasıya yaşadı. Mezuniyet törenine Güney Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yaşar Narı ve öğrenci velileri katıldı.

Okul korosunun solo türküleriyle başlayan programın açılış konuşmasını yapan Güney Eğitim Kurumları Genel Müdürü Yaşar Narı, her yıl mezun ettikleri öğrencilerle duygulandıklarını belirterek, “Her alanda başarılarıyla adını birçok kez duyuran Güney Eğitim Kurumları, eğitime başladığı günden itibaren başarının zirvesine doğru tırmanarak, zirveye yerleşmeyi başarmıştır” dedi. Narı, “Güney Eğitim Kurumları öğrencisi olmak demek insanlığa sevgiyi, barışı, hoşgörüyü ulaştırmak demektir. İnşallah sizlerin de bu değerleri en iyi şekilde temsil ederek, toplumun önünde bir rehber konumunda olacağınıza inancımız ve güvenimiz tamdır.” diye konuştu.

Programın devamında sahneye Dünya Radyo'da yaptığı programlarla tanınan Ömer Pekin çıktı. Pekin'in stand up gösterisi izleyenlere neşeli dakikalar yaşattı. Daha sonra sahneye davet edilen öğrenciler, plaketlerini öğretmenlerinin elinden aldı. Gecenin sonunda "Yeni Bir Dünya" şarkısı eşliğinde hep birlikte sahnede keplerini fırlatan mezunlar, hatıra fotoğrafı çektirdi.
CİHAN

Emine Nakıboğlu Koleji, 13. dönem mezunlarını uğurladı

Emine Nakıboğlu Koleji, 13. dönem mezunlarını uğurladı

Emine Nakıboğlu Koleji, 13. dönem mezunlarını uğurladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.