1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Emir Sarıgül istifa etti!
Emir Sarıgül istifa etti!

Emir Sarıgül istifa etti!

Şişli Belediye Başkanvekili Emir Sarıgül'ün açıklama yaparak bu görevinden istifa etti!

A+A-

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve eşinin açıklamaları ile her geçen gün farklı boyut kazanan 'Şişli krizi' büyüyor. Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün 'Bana küfür etti bundan sonra beraber çalışamayız' dediği eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül 'ün oğlu ve Şişli Belediye Başkanvekili Emir Sarıgül'ün Esentepe'deki eski belediye binası önünde açıklama yaparak başkanvekililği görevinden isitfa etti.

İŞTE SARIGÜL'ÜN AÇIKLAMASI

Sizin de bildiğiniz gibi, belediyemizle ilgili bir süredir kamuoyunu meşgul eden bazı gelişmeler yaşanmaktadır. Bugün, hem bu konuda sizleri bilgilendirmek, hem de Şişli Bel. Meclisi CHP grubundaki arkadaşlarımızla aldığımız kararları paylaşacağız.Bu konuda kamuoyunun önüne çıkmaktan dolayı üzüntülüyüz. Ancak gelişmeler bizleri bu açıklamayı yapmak zorunda bırakmıştır.Bildiğiniz gibi, CHP olarak 30 mart yerel seçimlerinden sonra, yurttaşlarımızın teveccühüyle,29 meclis üyemizle beraber Hayri İnönü'nün başkanlığında göreve başladık.Ne yazık ki, zaman içinde Sayın Hayri İnönü ile meclis grubumuz arasında yönetim anlayışından kaynaklanan bir uyuşmazlık olmuştur.Hayri Bey, Meclis Grubumuza danışmadan, görüş almadan, hatta bilgi dahi vermeden, yönetimde ciddi değişikliklere gitmek istemektedir. Bir kaç gün önce, Genel Başkanımızın huzurunda, Hayri Bey ve şahsımın katıldığı bir görüşme gerçekleşmiştir.

Bu görüşmede, Genel Başkanımız, Şişlimize birlikte uyum içinde hizmet etmemiz konusunda bizlere talimat vermiştir. Ancak CHP Meclis Grubu olarak, bugüne kadar partimizin yıpranmaması, zarar görmemesi için verdiğimiz tüm uğraşlar ne yazık ki sonuçsuz kaldı.Hayri Bey, grubumuzun görüşlerini almadan istediği değişiklikleri yapma arzusunda ve bunda ısrar etmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.