1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Emniyet Müdürü, Muş Ticaret Odası'nı Ziyaret Etti
Emniyet Müdürü, Muş Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Emniyet Müdürü, Muş Ticaret Odası'nı Ziyaret Etti

Muş Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu    Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na seçilen Fatih Cengiz, hafta başından itibaren makamı.

A+A-

Muş Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Cengiz’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu

    Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’na seçilen Fatih Cengiz, hafta başından itibaren makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. İşadamlarının, esnafların, kamu kurum amirlerinin hayırlı olsun dileklerini ilettiği Fatih Cengiz’e il dışından birçok siyasetçi ve işadamlarının da çiçek gönderdiği gözlendi.

    Fatih Cengiz’i, Muş Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz da ziyaret etti. Cengiz, Muş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Güresmer ve Başkan Yardımcısı Alparslan Subaşı ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Şihmus Sinecem, Özcan Sayılgan, Şahin Atılgan ve Tacettin Yılmaz ile birlikte Durmaz’ı karşıladı.

    Yeni yönetim kuruluna başarılar dileyen Emniyet Müdürü Durmaz, seçimlerin çok rahat bir ortamda geçmesinden memnun olduğunu ifade etti. Durmaz, yeni yönetimin inşallah Muş2a, Türkiye'ye hayırlı hizmetler yapacağı temennisinde bulundu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.