1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Emniyet Müdürü Yılmaz: Işık Donanımı Olmayan Traktörle Yola Çıkmayın
Emniyet Müdürü Yılmaz: Işık Donanımı Olmayan Traktörle Yola Çıkmayın

Emniyet Müdürü Yılmaz: Işık Donanımı Olmayan Traktörle Yola Çıkmayın

Yozgat Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, ilde hasat döneminin başlamasıyla yollarda traktör yoğunluğunun yaşanacağını belirtti.

A+A-

Yozgat Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, ilde hasat döneminin başlamasıyla yollarda traktör yoğunluğunun yaşanacağını belirtti. Yılmaz, traktörlerin ve özellikle römorkların ışık donanımı olmadan yola çıkarılmaması gerektiğini söyledi.

Hasan Yılmaz, yaptığı açıklamada, traktör sürücülerini uyardı. Yılmaz, "Bölgemizde hasat mevsimi yeni başladı. Bu kapsamda şehirlerarası yollarda sıkça rastlanmaya başlanan traktör ve biçerdöverlerin mutlaka ışık donanımlarının çalışır olmasını istiyoruz. Karayollarında çiftçilerimiz kadar sürücülerimizin de dikkatli seyir etmelerini gerekir. Traktör sürücülerimizden aşırı yükleme yapmamalarını ve traktörlerinin arkasına ışık veya fosfor taktırmalarını istiyoruz. Özellikle gece arkasında ışık olmayan tarım araçları fark edilmediği zaman üzücü kazaların yaşanmasına neden olabilir. Bu yüzden sürücülerimizden trafikte daha dikkatli seyretmelerini istiyoruz." dedi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.