1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Emniyet Müdürü Yılmaz: Tatile Çıkacak Vatandaşlar, Araçların Bakımını Yaptırmalı
Emniyet Müdürü Yılmaz: Tatile Çıkacak Vatandaşlar, Araçların Bakımını Yaptırmalı

Emniyet Müdürü Yılmaz: Tatile Çıkacak Vatandaşlar, Araçların Bakımını Yaptırmalı

Yozgat İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, "Vatandaşlarımız tatile çıkmak için okulların tatil olmasını bekliyor. Tatil dönemine de bir hafta var. Bu süre...

A+A-

Yozgat İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, "Vatandaşlarımız tatile çıkmak için okulların tatil olmasını bekliyor. Tatil dönemine de bir hafta var. Bu süre içerisinde vatandaşlarımız yolculuğunun keyifli geçmesi için yolculuğa çıkmadan önce otomobil bakımının ihmal etmemeli ve yaptırmalıdır." dedi.

Tatilcilerin keyifli bir seyahat yapmaları, sonradan keşke dememeleri için hazırlıklarını son güne bırakmamaları gerektiğini söyleyen Yılmaz, şu uyarıda bulundu: "Tatile çıkacak vatandaşlarımız, mutlaka ama mutlaka araçlarını yola çıkmadan kontrol ettirmeleri gerekmektedir. Nasıl ki kışın kışlık bakımlarını yaptırıyorsak aynı titizliği yazın da göstermeliyiz. Bu çerçevede birkaç küçük bakımla güvenli ve keyifli yolculuk yapmak mümkün olacaktır. Sürücülerimizden özellikle isteğimiz 'yorgun ve uykusuz yola çıkmamaları'. Allah korusun en kısa süreli bir dikkatsizlik ve uyku hali can ve mal kayıplarının yaşanmasına neden olabilir bu yüzden vatandaşlarımız en azından 2-3 saatte bir mola vermelidir. Bu vesile ile tatile çıkacak vatandaşlarımıza şimdiden kazasız belasız bir yolculuk diliyorum."

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.