1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Engelli Öğrenciler, Yıl Sonu Etkinliklerinde Hünerlerini Sergiledi
Engelli Öğrenciler, Yıl Sonu Etkinliklerinde Hünerlerini Sergiledi

Engelli Öğrenciler, Yıl Sonu Etkinliklerinde Hünerlerini Sergiledi

Siirt Türk Telekom İlköğretim ve İş Okulu'nda okuyan engelli öğrenciler, yıl sonu etkinliklerinde, hünerlerini sergilediler. İzleyicilere duygulu anla...

A+A-

Siirt Türk Telekom İlköğretim ve İş Okulu'nda okuyan engelli öğrenciler, yıl sonu etkinliklerinde, hünerlerini sergilediler. İzleyicilere duygulu anlar da yaşatan engelli öğrenciler, yaptıkları gösteriler ile seyircilerden büyük bir takdir toplayıp, alkış aldılar.

Halk Eğitim Merkezinde yapılan etkinliğe; Vali Musa Çolak’ın eşi Gülsüm Çolak, Vali yardımcısı Mustafa Pala, İl Milli Eğitim Müdürü Davut Okçu, Siirt Türk Telekom İlköğretim ve İş Okulu Müdürü Abdullah Acar, öğretmenler, engelli öğrenciler, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okul öğretmenlerinden Sevim Fırat, “Engellilerin en büyük sorunu eğitimsizliktir. Bunu çözmek için engelli çocuklarımızın iyi bir eğitimden geçirilmeleri, eğitimin her alanı ile buluşturup her türlü eğitim imkanlarının geliştirilmesi gerekir. Bu yıl ilk defa düzenlediğimiz yıl sonu etkinlerimizde öğrencilerimizin beceri ve yeteneklerini, çeşitli sosyal etkinlikler ile ortaya çıkmasını sağlıyoruz.” dedi.

Program, engelli öğrencilerin müzik dinletileri ve Çayda Çıra isimli halk oyunları gösterisi ile son buldu. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.