1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Engelli Sporcular, Başarılarını Vali Güzeloğlu İle Paylaştı
Engelli Sporcular, Başarılarını Vali Güzeloğlu İle Paylaştı

Engelli Sporcular, Başarılarını Vali Güzeloğlu İle Paylaştı

Türkiye Engelli Memurlar ve Özürlü Memurlar Seçme Sınavı’nda 48 bin kişinin içerisinden 48’inci olma başarısını gösteren Emine Balcı ile çeşitli branş...

A+A-

Türkiye Engelli Memurlar ve Özürlü Memurlar Seçme Sınavı’nda 48 bin kişinin içerisinden 48’inci olma başarısını gösteren Emine Balcı ile çeşitli branşlarda Türkiye dereceleri elde eden engelli sporcular, başarılarını Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile paylaştı.

Mersin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selahattin Bulut, öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette sporcularla yakından ilgilenen Güzeloğlu, elde edilen başarıların ilin yüz akı olduğunu söyledi. Sporcuların yüzlerindeki gülümsemenin başarıdan kaynaklanan heyecan nedeniyle var olduğunun altını çizen Güzeloğlu, “Çocuklarımızın her biri gelecekte daha güzel başarılar elde edecekler. Onlarla gurur duyuyoruz. Sporcularımızın diğer arkadaşlarına örnek olmalarını ve onlar gibi başarılı olmalarını istiyoruz.” dedi.

Ziyarette engelli sporcularla sohbet eden Güzeloğlu, masa tenisi genç kızlar kategorisinde Türkiye 2’incisi olan Çilem Yavuz ile yakın bir zamanda maç yapacağı belirtmesi üzerine Yavuz’un ‘Rakibime asla acımam’ demesi neşeli anların yaşanmasına neden oldu. Güzeloğlu, Türkiye Engelli Memurlar ve Özürlü Memurlar Seçme Sınavı’nda 48 bin kişinin içerisinden 48’inci olma başarısını gösteren Emine Balcı ile başarılı sporculardan Deniz Turgut, Ayşe Kafes, Çilem Yavuz, Fatma Yıldız, Aslı Demirci, Hüseyin Odun, Mahmut Batuk, Mehmet Emin Kaya ve Ali Tan’a çeşitli hediyeler verdi. Engelli sporcular da Valimize el yapımı takı kutusu ve tepsi ile kendi yaptıkları bir resmi takdim etti.

Sporcuların elde ettiği başarılarla ilgili Güzeloğlu’na bilgi veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selahattin Bulut ise “Sporcularımız atletizmde 5 birincilik, 2 ikincilik 3 üçüncülük elde etti. Masa tenisinde 2 sporcumuz ise Türkiye genelinde dördüncü oldu. Yine Türkiye genelinde düzenlenen yüzme yarışmalarında ise iki çocuğumuz 3’ncülük ve 4’ncülük elde etti.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.