1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Epilepsi Hastasının Ölüm Anı Kamerada
Epilepsi Hastasının Ölüm Anı Kamerada

Epilepsi Hastasının Ölüm Anı Kamerada

Adana’nın Kozan ilçesinde bir epilepsi hastasının ölüm anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdıHacıuşağı Mahallesi Jandarma Sokak'taki otoparkta yerde bir kişinin hareketsiz yattığını fark eden vatandaşlar, polis ve 112 acil sağlık ekiplerine haber.

A+A-

Adana’nın Kozan ilçesinde bir epilepsi hastasının ölüm anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı

Hacıuşağı Mahallesi Jandarma Sokak'taki otoparkta yerde bir kişinin hareketsiz yattığını fark eden vatandaşlar, polis ve 112 acil sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaptıkları teşhiste şahsın öldüğünü belirlendi. Polis ekipleri yapmış oldukları araştırma neticesinde, cesedin Yarımoğlu Mahallesi'nde ikamet eden epilepsi hastası Cengiz Ok'a (47) ait olduğunu tespit etti. Olay yerine gelen Ok'un yakınları sinir krizi geçirdi.

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ok'un cesedi otopsi için Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Ok'un otoparkın yanındaki kaldırımdan düşerek hayatını kaybettiğini belirledi. Ölen şahsın eşi Durdu Ok, eşiyle en son sabah 05.00 sıralarında evden çıkarken görüştüğünü belirterek, "Evde sıkıldığını söyleyerek sürekli gezmeye çıkardı. 1984 yılında beyin ameliyatı olmuştu, epilepsi hastasıydı, gözleri de pek görmezdi." dedi.

Epilepsi hastası Ok’un duvardan düşerek ölüm anı olay yerini gösterir bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. CİHAN

Epilepsi hastasının ölüm anı kamerada

Epilepsi hastasının ölüm anı kamerada

Epilepsi hastasının ölüm anı kamerada

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.