1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Erbaa Tso’dan Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu Ziyaret
Erbaa Tso’dan Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlunu Ziyaret

Erbaa Tso’dan Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu Ziyaret

Tokat'ın Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) yönetim kurulu üyeleri, Başkan Gökalp Coşkun önderliğinde TOBB Başkanı M.

A+A-

Tokat'ın Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası(TSO) yönetim kurulu üyeleri, Başkan Gökalp Coşkun önderliğinde TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu, yeni seçilen yönetim ve meclis üyelerini tebrik ederek hayırlara vesile olması temennilerini iletti. Dört yıl boyunca başarılı projelere imza atacaklarından şüphe duymadığını dile getiren Hisarcıklıoğlu, "Erbaa TSO’nun yeni projelerini yakından takip edeceğim, Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Coşkun'nun projeleri Erbaa için hayırlı ve güzel çalışmalar. Genç, dinamik ve enerjik bir ekip oluşturmuşsunuz. Yapacağınız her olumlu çalışmada TOBB olarak yanınızdayız." dedi.

Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Coşkun ise "Seçimlerde kazanan Ticaret ve Sanayi Odası oldu. İlçemizde başta yerel yönetimler ve tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket ederek Erbaamızın ticaretini maksimum seviyeye çıkarmak, işsizliği ise minimum seviyeye indirmek için el birliği ile çalışmak için yola çıktık. Erbaamıza olumlu farklar katarak, üyelerimizin daha aktif ve hacimli iş yapmaları için projelerimizi hayata
geçireceğiz. Amacımız olumlu ve kalıcı izler bırakmak. Ben ve ekibim Üyelerimizin bize duyduğu güvenin hakkını vermek için var gücümüzle çalışmak için buradayız." diye konuştu.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'na tarım endeksli sanayi üretiminin artırılması ve Erbaa OSB’de yeni yatırımlar konusunda taleplerini ileten Coşkun, "Çıktığımız bu yolda TOBB Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu'nun bizlere destek sözü şahsım ve ekibimi oldukça heyecanlandırdı. Erbaa TSO’nun aidat tahsil eden bir kurum değil, sorunları tespit eden, çözüm önerileri oluşturan ve sonuçlandıran bir kurum olduğumuzu göstermek istiyoruz." dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.