1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Erciyes Kış Turizm Dergisine Konu Oldu
Erciyes Kış Turizm Dergisine Konu Oldu

Erciyes Kış Turizm Dergisine Konu Oldu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkeziş yurt içinde ve yurt dışında ilgi odağı olmaya devam ediyor.

A+A-

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkeziş yurt içinde ve yurt dışında ilgi odağı olmaya devam ediyor. Erciyes, son olarak kayak tutkunlarının yakından takip ettiği sektörün önde gelen kış turizm dergisi www.skiinfo.de'de haber oldu.

Erciyes'ten büyük bir övgüyle bahsedilen haberde Erciyes'in kış turizminin yükselen değeri olduğuna vurgu yapıldı. Kış aylarında aşırı yoğunluk yaşayan ve verimli bir kış sezonu geçiren Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi, yaz aylarında da düzenlenen yaz spor aktiviteleriyle dolmaya devam ediyor. Son olarak Konya Torku Şeker Bisiklet Takımı, 25-28 Haziran tarihinde Mersin'de yapılacak Akdeniz Oyunları ile 2 Temmuz tarihinde başlayacak ve 14 gün sürecek Çin Bisiklet Turnuvası'na Erciyes'te antrenman yaparak hazırlanıyor.

Takım antrenörü Mehmet Şafakçı gözetiminde çalışan takımda 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Şampiyonu Mustafa Sayar da bulunuyor. Antrenmanlar sayesinde Erciyes'i görme fırsatı bulduklarını belirten Antrenör Mehmet Şafakçı, Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyes Dağı'na muhteşem tesisler yaptığını söyledi. Şafakçı, bundan sonraki antrenmanlarını sürekli Erciyes Dağı'nda yapmak istediklerini belirterek, Erciyes'in önümüzdeki yıl Türkiye Gençler ve Büyükler Bisiklet Şampiyonası'na ev sahipliği yapabileceğini kaydetti. CİHAN

Erciyes kış turizm dergisine konu oldu

Erciyes kış turizm dergisine konu oldu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.