1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. Erdal Tosun’un ölümüne ilişkin soruşturma tamamlandı!
Erdal Tosun’un ölümüne ilişkin soruşturma tamamlandı!

Erdal Tosun’un ölümüne ilişkin soruşturma tamamlandı!

Ünlü Sanatçı Erdal Tosun’un ölümüne ilişkin İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı.

A+A-

Savcılık, Nihat Şaki hakkında bilinçli taksirle ölüme neden olmak suçundan iddianame hazırladı. Başsavcılık tarafından onaylanan iddianame İstanbul Asliye Ceza Mahkemesine gönderildi.

ŞAKİ'NİN SAVCILIK İFADESİ ŞÖYLEYDİ:

Erdal Tosun'un aracına çarpan sürücü ifadesinde "Çok hızlı değildim. Yağmur da yağıyordu. Bir su birikintisi vardı. Oraya girerken frene bastım. Sonra ne olduğunu hatırlamıyorum" dedi.

Şüpheli Şaki ifadesinde, olay sabahı saat 05.45 sıralarında evinden, müdürünü almak üzere Sarıyer yönüne gittiğini belirterek, “Şirket aracıyla gitmeye başladım. Hava yağmurluydu ve yol ıslaktı. Ayrıca sabahın erken saatleri olması nedeniyle hava karanlıktı. Saat 06.00 sıralarında yönetimimde bulunan araç ile Beşiktaş yönünden Sarıyer’e seyrettiğim sırada İl Jandarma Komutanlığı Kavşağı’na yaklaştığımda hatırladığım kadarıyla yol 3 şeritliydi. Ben orta şeritte gidiyordum. Bu esnada orta şeritten en sol şeride geçtim. Bir müddet gittikten sonra yolda bulunan su birikintisine girdim. Su birikintisi yüzünden orta refüjü de fark etmemiştim” dedi.

KAZA NASIL OLMUŞTU?

Dün, Levent'ten Sarıyer istikametine seyir halindeki 34 EJ 8342 plakalı otomobil sürücüsü, kavşağa girdiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarptı.

Araç daha sonra Sarıye'den Levent istikametine seyir halindeki sanatçı Erdal Tosun yönetimindeki 34 UJ 3409 plakalı otomobilin üstüne düşerek yola savruldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.