1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan: Bunu da anlatmayayım mı?
Erdoğan: Bunu da anlatmayayım mı?

Erdoğan: Bunu da anlatmayayım mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da vatandaşlara hitap etti.

A+A-

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

- 114 tesis ve açılış için burdayız. Bakın ben cek -cak'la konuşmuyorum. Samsun hizmetin kıymetini iyi bilir. Toplam yatırım 14 katrilyon 300 trilyon lira. Biz buyuz be... Ben Cumhurbaşkanı olarak bunları anlatmıyorum. Başbakanlık döneminde yaptıklarımı anlatıyorum. Bunu da anlatmayayım mı?

- Buradan 78 milyona sesleniyorum; terör örgütünün güdümündeki o partiye 7 Haziran'da gereken cevabı verecek misiniz?

- Türkiye'de 6100 km bölünmüş yol vardi. Biz 12 yılda 17 bin 600 km bölünmüş yol yaptık. Yol medeniyettir. Yolu olmayan ben medeniyim diyemez.

- Yarın Gazi Mustafa Kemal'in Samsun'a çıkışının 96. yıl dönümü. Biz de buradan yola çıkmıştık.

ESKİ TÜRKİYE YOLUNDA MI KALACAĞIZ

- Yeni Türkiye yolunda mı yürüyeceğiz yoksa eski Türkiye yolunda mı kalacağız? 7 Haziran'da bunu belirleyeceğiz. Benim sizden bir ricam var bizi bölmek ve ayrıştırmak istiyorlar onun için diyorum ki hep birlikte öyle haykıralım ki Türkiye duysun. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız. Bu birlik ve beraberliğimizi bozamayacaklar. Bu seçimlerde atılacak temeller Türkiye'yi ilk önce 2023 yılına ulaştıracak. 2007 yılında cumhurbaşkanlığı seçiminde karşımıza ne hukuka ne de ahlaka uyan 367 engelini çıkardılar bizde halkımıza müracaat ettik

BİZİM TEK KIBLEMİZ KABE'MİZDİR

- Muhalefet partileri de 'paralel yapı'nın dümen suyuna girmiş durumda. Türkiye'nin tüm kazanımlarına saldırıyorlar. HDP Taksim kıblemizdir diyor. Bizim tek kıblemiz Kabe'miz, o da Mekke'de. Bunlara gereken dersi vermek lazım.

- Ülkemizin istikbaline kastedenler eski Türkiye özlemi ile bir araya geldiler kim var bunun içinde bölücü terör örgütü, paralel yapı. Milli Güvenlik Siyaset belgesi içine bu da girdi. Maalesef muhalefet partileri de bunların dümen suyuna girmiş durumda. Van Belediyesi bildbordlara musluklarından kan akan görseller hazırlamış hale bakın. Ben buradan tüm Türkiye'ye sesleniyorum artık bu terör örgütünün güdümündeki siyasi örgüte 7 Haziran'da gereken cevabı verecek misiniz? Şimdi ne oldu baktım o musluklardan kan akmıyor değiştirmişler onları yanlışta olduklarını anladılar. Çamur aksa anlarım İstanbul'da musluklardan çamur bile akmıyordu tıs diyordu. 180 km den su getirdik. İnanç değerlerine saldırıyorlar. Bir yerlerden talimat almışcasına aynı kurumlarımıza saldırıyorlar. Bir dönem CHP'nin Kabe Arapın olsun biz Çankaya yeter sözünü şimdi HDP aynısını diyor . Ben Kürtçe Kuran mealini kürsülerden gösterdim Diyanet İşleri Başkanlığımızın başarısı olarak anlattım dürüstlükten nasibi olmayanlar bundan bir tane hazırlandığı söylüyor eline diline dursun. 10 bin adet hazırlandı şimdi Emenice hazırlanıyor.

EY DOĞAN GRUBU TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

- Baktılar ki tutmuyor, bu defa Diyanet İşleri Başkanı'na tutturdular bir Mercedes araba hikayesi tutturmaya çalıştılar. 1 milyon dediler arabanın bedeli 330 bin lira. Bugün Mercedes'e binmek lüks olmadan çıkmış. O adamların hepsinin altında Mercedes var. Kendi yavrularını yurt dışında okutuyorlar, gelip bize çakıyorlar. Açık net oyna. Kalktı ana muhalefet diyor ki "imam hatipleri kapatmayacağız" E tabi Kayseri orası. Seçim beyannamesinde var 1+8+4. Bu formül imam hatiplerin orta kısımlarının kapatılması formülüdür.

- 28 Şubat döneminde bu milletin inancına her türlü hakareti yapanları listenin başına koyuyorlar. Seçim beyannameleri birbirlerinin kopyası. Bizi tehdit ediyorlar. Sonunuz Menderes gibi olur diyor yüzde 52 ile seçilen cumhurbaşkanına idam diyorlar. Güya bizi Mursi'nin aldığı idamla korkutuyorlar.. Açık ve net sesleneceğim. Biz demokrasi diyoruz, istiklal ve istikbal diyoruz onların aklında Esed var Sisi var. Bunların aklında 27 Mayıs'taki gibi iş başına gelip milletin adamlarını yargılamak var.

- Ey Doğan Medya Grubu bununla bir yere varamazsın kendine yaparsın unuttuğunuz bir şey var Türkiye artık eski Türkiye değil yaptığınız çağrılara cevap umduğunuz yerden değil milletin sinesinden geliyor. Hadi oradan diyor.

"SALTANATA BAK YA…"

- Niye gelmiyorsun Pensilvanya'dan? Ee gel, suçun yoksa gel. Beyefendiye vermişler 400-500 dönüm yer, saltanata bak ya. Hem de Amerika'da. Durmadan da davalar açıyor. Ne kadar da parası var. Bu harcı nereden buluyor? Hale bak. Ve hala bunlara aldanan kardeşlerim var. Ben diyorum ki artık bu aldanmayı bırakın. Biz uluhiyette Allah'tan başka hiçbir güç tanımayız. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.