1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu aradı!
Erdoğan, Kılıçdaroğlunu aradı!

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu aradı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Binali Yıldırım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saldırı sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Cumhurbaşkanlığıkaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP konvoyunun çatışmaya maruz kaldığı haberinin ardından Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak, yaşananlarla ilgili olarak bizzat kendisinden bilgi aldı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, CHP konvoyunun Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada Yanıklı Köyü yakınlarında yaşanan çatışmayla ilgili olarak İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Artvin Valisiyle birer telefon görüşmesi de yaptığı kaydedildi.

MECLİS BAŞKANI KAHRAMAN KILIÇDAROĞLU'NU ARADI

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile telefonla görüşerek, CHP konvoyunun Artvin'in Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği sırada yaşanan çatışmayla ilgili olarak bilgi aldı ve geçmiş olsun dileğinde bulundu.

BAŞBAKAN BİLGİ ALDI!

Başbakan Binali Yıldırım, konvoyuna yapılan saldırı  nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu telefonla arayarak geçmiş olsun  dileklerini iletti.   Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre Yıldırım, Artvin'in  Şavşat ilçesinden Ardanuç ilçesine gittiği esnada konvoyuna saldırı yapılan  Kılıçdaroğlu ile telefonla görüştü. Yıldırım, Kılıçdaroğlu'na geçmiş olsun dileklerini sundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.