1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan: Terör örgütleriyle mücadelemizi ara vermeksizin sürdüreceğiz
Erdoğan: Terör örgütleriyle mücadelemizi ara vermeksizin sürdüreceğiz

Erdoğan: Terör örgütleriyle mücadelemizi ara vermeksizin sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütleriyle mücadelemizi Gabar'da, Cudi'de hiç aralık vermeksizin devam ettiriyoruz ve ettireceğiz." dedi.

A+A-

DENİZLİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Terör örgütleriyle mücadelemizi Gabar'da, Cudi'de hiç aralık vermeksizin devam ettiriyoruz ve ettireceğiz." dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuştu.

"Her türlü rezilliği sergilemekten geri durmuyorlar"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'nin yükselişi herkes tarafından görülüyor ve kabul ediliyor. Sadece anamuhalefet partisi bu gerçeklere kör, sağır ve lal. Geçmişteki 14 seçimde olduğu gibi 31 Mart için de tek bir projeleri var, o da AK Parti'ye ve Tayyip Erdoğan'a saldırmak, iftira atmak, çamur atmak. Bunun için terör örgütleriyle iş birliği yapmaktan darbe çığırtkanlığına, ülkede kaos çıkartma çağrısından Türkiye'yi dünyaya şikayet etmeye kadar her türlü rezilliği sergilemekten geri durmuyorlar." şeklinde konuştu.

"Yargı teşkilatımızın itibarının her geçen gün daha da yükseldiğini görüyoruz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Vesayetten ve FETÖ'den arındırdığımız yargı teşkilatımızın itibarının her geçen gün daha da yükseldiğini görüyoruz." ifadelerini kullandı.

"Cumhur İttifakı'nın zaferini hep birlikte yaşayacağız"

Seçime ittifak ile girdiklerini hatırlatan Erdoğan, "Biz MHP ile bir Cumhur İttifakı oluşturduk ve seçime gidiyoruz. Bizim MHP ile azami müştereklerimiz var, onun için de Cumhur İttifakı'nı oluşturduk. İnşallah 31 Mart'ta Cumhur İttifakı'nın zaferini hep birlikte yaşayacağız." diye konuştu. 

"31 Mart'a yine terör örgütüyle koyun koyuna gidiyorlar"

Erdoğan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: 

"31 Mart'a yine terör örgütüyle koyun koyuna gidiyorlar. Şimdi bunların koalisyonunda ne var, aynı zamanda bir de malum terör örgütünün beslemesi olan parti var. "Terör örgütleriyle mücadelemizi Gabar'da, Cudi'de hiç aralık vermeksizin devam ettiriyoruz ve ettireceğiz."

"Gezi olaylarında, 15 Temmuz'da zaten herkes dersini aldı"

Konuşmasında Gezi olaylarına değinen Erdoğan, "(Gezi olayları) Şimdi yine bunların hazırlığı içindeler. Boşuna bekliyorsunuz. Bu yollara tevessül ettiğinizde bedelini çok ağır ödetiriz. Çıkmışlar sokağa davet ediyorlar. Bu ne terbiyesizliktir. Ahlaksıza bak. Zaten bunlara yargı gereken cevabı verecektir. Sen ne yapıyorsun, burası Paris mi? Gezi olaylarında, 15 Temmuz'da zaten herkes dersini aldı." dedi.

"10 yılda 9 milyon vatandaşımıza iş sahası temin ettik"

Erdoğan, "10 yılda 9 milyon vatandaşımıza çalışabileceği bir iş sahası temin ettik." ifadelerini kullandı.  

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.