1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Erdoğan'dan Bahçeli'ye yanıt
Erdoğandan Bahçeliye yanıt

Erdoğan'dan Bahçeli'ye yanıt

Erdoğan, Genelkurmay Başkanını ve hükümeti ağır sözlerle eleştiren Bahçeli’ye “Önce aynaya bak, kimlerle yan yana olduğuna bak. Sen Genelkurmay Başkanımızın atılacak tırnağının bir paresi dahi olamazsın” diye yüklendi.

A+A-

Üçüncü kez Cumhurbaşkanlığı Sarayında muhtarlarla bir araya gelen Erdoğan, konuklarına hitap ettiği konuşmada, Şah Fırat operasyonu üzerinden yöneltilen sert eleştirilere yanıt verdi.

Gıpta edilen bir operasyon yapılmasına rağmen, birilerinin olumsuz algı oluşturmak için yoğun çaba sarf ettiğini kaydeden Cumhurbaşkanı, "Söylenenler iftira boyutunu aştı. Ortalık toz dumanken, askerlerimizi ateşe atmamızın bir anlamı var mı? Suriye içerisinde farklı bir alana burayı taşımamızın faydalı olacağına karar verdik. Ülkemize çekip almadık. Akıl ve vicdan sahibi kim buna karşı çıkabilir. Ama karşı çıkanlar var. Tamamı yalan ifadelerle bunu yapıyorlar" dedi. Siyasetin akılla yapılan bir iş olduğunu belirten Erdoğan, "Eğer bu muhalefetin ağzına baksaydık, Allah muhafaza bu kardeşlerimizin bir kısmı hayatta olmayabilirdi. Siyaset duygusallık götürmez. Siyaset akılla yapılan bir iştir" diye konuştu.

BAHÇELİ’YE SERT ELEŞTİRİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şah Fırat operasyonu üzerinden Genelkurmay Başkanını ve hükümeti ağır sözlerle eleştiren Devlet Bahçeli’ye de yanıt verdi. Erdoğan, "Akıl almaz ithamlarda bulunuyorlar. Tek bir Mehmetçiğin burnunun kanamaması için hassasiyet gösteren hükümeti eleştirenler, önce dönüp kimlerle yan yana olduklarına baksınlar. Sen Genelkurmay Başkanımızın atılacak tırnağının bir paresi bile olamazsın. Senin terörle mücadele için yaptığın bir şey var mı? Sen sadece Ankara’dan kuru sıkı atıyorsun. Önce haddini bileceksin" ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.