1. HABERLER

  2. MEDYA HABER

  3. Erhan Çelik, TRT'den istifa etti!
Erhan Çelik, TRTden istifa etti!

Erhan Çelik, TRT'den istifa etti!

Erhan Çelik, TRT 1 Ana Haber Bülteni'ne veda ettiğini açıkladı.

A+A-

Erhan Çelik, eski eşi Gülben Ergen’in kendisini evli işadamı Tolga Duğles ile aldattığı iddiaları sonrası sessiz kalmayı tercih etmiş ancak yine de ismi anılmaya devam etmişti.. TRT 1’de ana haberleri sunan Erhan Çelik’in görevi bırakacağı iddia ediliyordu. Bu iddialar doğru çıktı ve Erhan Çelik ana haberlerin ardından TRT'ye veda ettiğini açıkladı.

'İYİ İNSANLARLA KALIN İNŞALLAH'

1.5 yıldır TRT Ana Haber Bülteni'ni sunan Erhan Çelik "Buna bir kan değişimi olarak da bakabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah" diyerek şu açıklamayı yaptı.

"TRT camiasına teşekkürlerimi bir borç biliyorum. Başta Genel Müdür Sayın İbrahim Eren olmak üzere... Buna bir kan değişimi olarak da bakabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah merak etmeyin çok uzun ara vermeyeceğiz. Yeniden ekranda birlikte olacağımız o ilk güne kadar sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve özellikle iyi insanlarla kalın inşallah. Sağ olun var olun."

VEDA SONRASI ÇOK SERT AÇIKLAMA: ARTIK ENGELİM YOK!

Canlı yayında TRT'ye veda ettiğini açıklayan Erhan Çelik, kararının ardından sosyal medya hesaplarından isim vermeden Gülben Ergen hakkında çok sert bir açıklama yayınladı.Aldatılma iddialarını doğrular ifadeler kullananan Çelik, TRT'de çalıştığı zaman zarfında çok sessiz kaldığı, bundan sonra ise Gülben Ergen'le yargı önünde hesaplaşacağını söyledi. Çelik'ın açıklaması şöyle:

İşte Erhan Çelik'in o paylaşımı:

Bir süre önce gerçeklerin zamanla ortaya çıkmak gibi güzel bir huyu ve iyi bir alışkanlığı var demiştim. Efendiliğimi, 3 erkek çocuğu masum bir kadın ve küçük bir kız çocuğunu da koruyabilmek için söyleyip sonra aylarca susmakta ne kadar haklı olduğumu herkes delilleri ile gördü.

Bu ahlaksızlıkları yapanlar ise bir taraftan kaçıp saklanırken, diğer taraftan beni ve bulunduğum saygın kurumu yıpratmaktan geri durmadı. Buna bir son vermek adına attığım ve atacağım adımların devamı gelecek.

Artık konuşma engelim yok. İlgili kişilerle yargı önünde hesaplaşırken bugüne kadar çıkanların dışında tüm görüntü, belge ve delilleri yargı ile paylaşacağım. Gayrı ahlaki bu durumun taraflarıyla artık yargı önünde hesaplaşacağız.

ERHAN ÇELİK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.