1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Eroini Gres Yağı İle Kamufle Etmişler!
Eroini Gres Yağı İle Kamufle Etmişler!

Eroini Gres Yağı İle Kamufle Etmişler!

Kuzey Irak’tan İstanbul’a gelen bir TIR’ın eroin taşıdığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, TIR’da 124 kilo 750 gram eroin ele geçirdi.

A+A-

Kuzey Irak’tan İstanbul’a gelen bir TIR’ın eroin taşıdığı ihbarı üzerine harekete geçen polis, TIR’da 124 kilo 750 gram eroin ele geçirdi. Zehir tacirlerinin, dedektör köpeklerin bulamaması için eroini gres yağı ile kamufle ettiği belirtildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Kuzey Irak'tan gelen ve içinde eroin bulunan TIR'ın, Mersin’den mandalina yükleyeceği sonra da İstanbul'a hareket edeceği bilgisine ulaştı. Operasyon için düğmeye basan ekipler, TIR’a operasyon düzenledi. TIR'da yapılan aramalar sonucu 222 paket halinde 124 kilo 750 gram eroin ele geçirildi. TIR dorsesinin alt kısmına saklanan eroinin, gres yağı ile kamufle edildiği görüldü.

Operasyonda TIR sürücüsü Mehmet Ö. ve Şehmuz A. ile uyuşturucu ile bağlantısı olduğu belirlenen Yılmaz.Ö, Nazime.Ö ve Yavuz Ö. yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

Ayrıca operasyonda 1 adet hassas tartı, 1 adet sahte sürücü belgesi, 6 adet ruhsatsız silah, 2 adet ruhsatlı silah, 1 adet susturucu, 7 bin 550 TL, 5bin 100 euro ve 711 dolar ele geçirildi.

Emniyet yetkilileri yaptığı açıklamada, uyuşturucu ticareti yapan şebekenin başında, geçen sene hapisten kaçan M.S.Ö’nin olduğunu belirtti. M.S.Ö., 2011 yılında 280 kilo eroinle yakalanmıştı. Silivri’de tutuklu bulunan şahıs, yakının taziyesi için izinli iken firar etmişti. CİHAN

Eroini gres yağı ile kamufle etmişler

Eroini gres yağı ile kamufle etmişler

Eroini gres yağı ile kamufle etmişler

Eroini gres yağı ile kamufle etmişler

Eroini gres yağı ile kamufle etmişler

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.