1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Esenyurt’ta Dualı Miraç Kutlaması
Esenyurt’ta Dualı Miraç Kutlaması

Esenyurt’ta Dualı Miraç Kutlaması

Esenyurt Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün Miraç Kandili programına konuk olan İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, ellerini semaya açıp dua etti.

A+A-

Esenyurt Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün Miraç Kandili programına konuk olan İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, ellerini semaya açıp dua etti. Döngeloğlu’nu ilgi ile dinleyen müminler, duaya aminlerle iştirak etti.

Esenyurt Kültür Merkezi’nde yapılan program ilçe halkından rağbet gördü. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın sinevizyon gösterimi ile başlayan programda Miraç’ın anlamı, önemi anlatıldı. Hazreti Muhammet’in hayatı; Mekke’den Kudüs’e ve arşa yaptığı kutlu yolculuğun müslümanlar için ehemmiyetine değinildi.

Miraç’ı büyük buluşma olarak yorumlayan İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu, “Miraç gecesi için Esenyurt Belediyesinin organize ettiği bu güzel ve anlamlı programdan dolayı dostum, abim Necmi Kadıoğlu’nu gönülden kutlarım. Böyle programları vatandaşların hizmetine sunan ve Esenyurtlu vatandaşlara sosyal hizmetler sağladığı için belediye başkanımıza çok teşekkür ederim. ” dedi.

Miraç gecesinde yapılması gerekenlere işaret eden Döngeloğlu, ardından ellerini Cenab-ı Hakk’a açdı ve dua okudu. Duaya Esenyurtlular aminlerle katıldı.
CİHAN

Esenyurt’ta dualı Miraç kutlaması

Esenyurt’ta dualı Miraç kutlaması

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.