1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. ESKİ VEKİL KAZA YAPTI
ESKİ VEKİL KAZA YAPTI

ESKİ VEKİL KAZA YAPTI

AK Parti Çanakkale eski Milletvekili İbrahim Köşdere, ailesi ile birlikte Yalova-Bursa yolu Orhangazi girişinde trafik kazası yaptı.

A+A-

AK Parti Çanakkale eski Milletvekili İbrahim Köşdere, ailesi ile birlikte Yalova-Bursa yolu Orhangazi girişinde trafik kazası yaptı. Kırmızı ışıkta duran eski vekilin aracına arkadan bir başka otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada vekilin annesi ve eşi hafif yaralandı.

İstanbul-Bursa yolunda üç araç zincirleme kaza yaptı. Yalova’dan Bursa istikametine gitmekte olan 22. Dönem milletvekillerinden AK Parti Çanakkale eski Milletvekili İbrahim Köşedere’nin (51) kullandığı 34 AK 7517 plakalı araca, Yeniköy ışıklarında, arkadan gelen Yusuf Bedri Yazar (65) isimli sürücünün kullandığı 41 KH 050 plakalı araç çarptı. Milletvekilinin aracı, önünde bulunan 34 EZ 3844 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta maddi hasar oluştu. Milletvekili, vekilin annesi Naciye Birgüler (87), eşi Cavide Köşdere (52) ile yanlarında bulunan Nilüfer Aydın (68) hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonrası İstanbul-Bursa yolu trafiğe kapandı. Olay yerine gelen ambulanslar yaralılara ilk müdahaleyi yaptı, polisler olay yerini emniyete aldı. Orhangazi Belediyesi İtfaiye Amirliği ekipleri de olay yerine geldi. İstanbul-Bursa yolu, araçların kaldırılması ile yaklaşık 2 saat sonra yeniden trafiğe açıldı.

Milletvekillerinin kaza yaptığı haberini alan AK Parti Orhangazi İkinci Başkanı Serkan Ateş hemen olay yerine geldi. Kazada hafif yaralanan vekile yardım eden Ateş, kaza hakkında polislerden bilgi aldı. Kaza sonrası bilgi vermek için karakola giden 22. Dönem Milletvekili İbrahim Köşedere, daha sonra sağlık kontrolü için Orhangazi Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne getirildi. Köşdere, kısa süre sonra taburcu edildi.
CİHAN

Eski vekil kaza yaptı

Eski vekil kaza yaptı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.