1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. EVDE DEĞİL YOLDA YANDI
EVDE DEĞİL YOLDA YANDI

EVDE DEĞİL YOLDA YANDI

Gölcük'ten Silivri'ye ev eşyası götüren kamyon, TEM Otoyolu'nda alev alev yandı.

A+A-

Gölcük'ten Silivri'ye ev eşyası götüren kamyon, TEM Otoyolu'nda alev alev yandı. Patlamaların meydana geldiği yangın nedeniyle büyük panik yaşandı. Kamyonda bulunan eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Şahin Tacar'ın (28) kullandığı 34 DYK 23 plakalı kamyon TEM Otoyolu Çakmak Köprüsü yakınında yanmaya başladı. Kasada başlayan yangını fark edemeyen Şahin Tacar'ı diğer sürücüler uyardı. Eşyaların yandığını anlayan Tacar, panik içinde kamyonu sağ şeride çekerek itfaiye ekiplerine haber verdi. Ümraniye itfaiyesine ait bir araç olay yerine hareket ettti. İtfaiye aracı ters yönde kalınca alevler daha da büyüdü. Kasa kısmını saran yangın büyük paniğe sebep oldu.

Trafik polisleri, otoyolu trafiğe kapatarak önlem aldı. Daha sonra itfaiye ekipleri olay yerine ulaştı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, eşyalar arasında bulunan bir tüpün patlaması korkuya yol açtı. Yangın, yaklaşık bir saat süren çalışmalardan sonra tamamen söndürüldü. Yangın nedeniyle kamyon ve eşyalar kullanılamaz hale geldi.

Patlama sesi üzerine olay yerine gelen görgü tanığı Ferhat Kurt, kamyonun seyir halindeyken yanmaya başladığını söyledi.Yanan kamyonunu üzgün gözlerle seyreden sürücü Şahin Tacar, açıklama yapmak istemedi. Tacar, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.