1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Evkara Piknik Alanı Törenle Hizmete Açıldı
Evkara Piknik Alanı Törenle Hizmete Açıldı

Evkara Piknik Alanı Törenle Hizmete Açıldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılan ve ilçe merkezinde bulunan Evkara Piknik Alanı, törenle vatandaşın hizmetine sunuldu.

A+A-

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde belediye tarafından çevre düzenlemesi yapılan ve ilçe merkezinde bulunan Evkara Piknik Alanı, törenle vatandaşın hizmetine sunuldu.

     Açılışa AK Parti Denizli milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Acıpayam İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İl Genel Meclis Üyeleri, çevre belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri,daire ve kurum amirleri ve kalabalık vatandaş topluluğu katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, "Herkesin rahatça nefes alabileceği, tertemiz havasıyla piknik, yürüyüş ve spor yapabileceği, şifalı suların da bulunduğu, 25 dönümlük ormanlık alanı, piknik yeri olarak halkımızın hizmetine sunuyoruz." dedi.

    Kaymakamı Uğur Kalkar da konuşmasında, Acıpayam'ı daha güzel, daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için ellerinden gelen her türlü çaba ve gayreti sarf ettiklerini belirterek, şunları söyledi: "İlçemizde birçok yatırımlar yapılıyor. Bunlardan biri olan100 yataklı devlet hastanemiz çok kısa bir süre içerisinde hizmete girecek. 24 derslikli okulumuzun ihalesini geçen hafta tamamladık. Yıllardır beklenen, Sami Soydan Sandalcık Barajı'nın temeli temmuz ayı içerisinde atılıyor. Yine Akalan Barajımız 2014 yılında bitiyor. Şimdi de bölgenin en büyük piknik alanına kavuşuyoruz. Kısacası, Acıpayam tarımda, hayvancılıkta, eğitimde ve altyapıda bölgede söz sahibi olmaya başlamıştır."

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam'ın artık her alanda kendinden söz ettirdiğini ve her geçen gün büyük ilerlemeler gerçekleştirdiğini kaydederek, bu çalışmalarda emeği geçen herkesi kutladığını belirtti.

Vali Abdülkadir Demir ise Evkara Piknik Alanı'nın Acıpayamlılara hayırlı olmasını diledi ve "Denizli’de yapılan işbirliği ile çok başarılı hizmetler ve yatırımlar yapılmakta. Acıpayam, kendi büyüklüğündeki ilçelerle değil, kendinden on kat daha büyük ilçelerle ekonomik olarak baş edebilen ve üretimiyle onlardan önde olan bir ilçe konumuna gelmiştir. Sadece hayvancılığa baktığımızda Türkiye’de ilk 10 ilçe içerisine girmiştir. Acıpayam’ın bu hale gelmesinde başta ilçe kaymakamımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

    Konuşmaların ardından açılış kurdelasını kesen protokol üyeleri piknik alanı üzerinde inceleme yaptıktan sonra kıl çadırda dinlendi ve ikramları kabul etti. Katılımın yoğun olduğu açılışta gelen tüm misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu. CİHAN

Evkara Piknik Alanı törenle hizmete açıldı

Evkara Piknik Alanı törenle hizmete açıldı

Evkara Piknik Alanı törenle hizmete açıldı

Evkara Piknik Alanı törenle hizmete açıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.