1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Eynesil Kâmil Nalbant Meslek Yüksek Okulu, İlk Mezunlarını Verdi
Eynesil Kâmil Nalbant Meslek Yüksek Okulu, İlk Mezunlarını Verdi

Eynesil Kâmil Nalbant Meslek Yüksek Okulu, İlk Mezunlarını Verdi

Geçen yıl eğitime başlayan Giresun Üniversitesi Eynesil Kâmil Nalbant Meslek Yüksek Okulu bu yıl ilk mezunlarını verdi. Düzenlene

A+A-

Düzenlenen mezuniyet töreninde, ülke genelindeki şehit cenazeleri nedeniyle eğlence programı iptal edildi. Sabah saatlerinde kep giyen öğrenciler okul müdürü Yrd. Doç.Dr. İsmail Kıvrım ve bazı öğretim görevlileri eşliğinde Eynesil şehir merkezini turlayarak hükümet konağı önüne geldi. Burada Atatürk anıtına çenk konulmasından sonra saygı duruşunda bulunuldu ve istiklal Marşı okundu. Okul önünde yapılan törenlerde ise mezun olacak 97 öğrenciye mezuniyet belgeleri verildi.

Okul birincisi Merve Tekçe, hayatın kendileri için yeni başladığını belirterek, başarısında emeği geçenlere teşekkür etti.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmail Kıvrım, çağdaş düzeyde bir eğitim yaptıklarının altını çizdi. Giresun Üniversitesi Rektör Vekili Por.Dr. Aygün Attar ise daha birkaç yıl öncesine kadar atıl durumda olan okulun, Kamil Nalbant ve Eynesilli işadamlarının desteği ile bugün, sevindirici bir yere geldiğini söyledi. Buradan mezun olan öğrencilerin ülkenin en fazla ihtiyacı olan ara eleman açığının kapatılmasında kalifiye elemanlar olarak büyük katkıları olacağını kaydeden Attar, "Okumak, okutmak ibadettir. İnsanın farz vecibeleri yerine getirmesi kadar önemlidir. Okulumuza devam edip başarıyla mezun olan öğrencilerimizi kutluyor onlara başarılar diliyorum." açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından, öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Tören, öğrenciler toplu halde keplerini havaya atmalarıyla sona erdi.

Giresun Üniversitesi'ne bağlı Eynesil Kâmil Nalbant Meslek Yüksek Okulu'nda İktisadi ve İdari Programlar Bölümü İşletme ve Sağlık Programları Çocuk Gelişimi 2008–2009'da açılmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.