1. HABERLER

  2. TV - SİNEMA

  3. EYÜPLÜLER ‘SELAM’I SEVDİ
EYÜPLÜLER ‘SELAM’I SEVDİ

EYÜPLÜLER ‘SELAM’I SEVDİ

Eyüp Belediyesi’nin Açıkhava Sinema Şöleni dahilinde yayınlanan ‘Selam’ filmi izleyicilerden tam not aldı!

A+A-

Eyüp Belediyesi’nin Açıkhava Sinema Şöleni dahilinde yayınlanan ‘Selam’ filmi izleyicilerden tam not aldı. 2013 yapımı filmde 3 öğretmenin 3 kıtaya yaptığı yolculuğu anlatılıyor.

Eyüp Belediyesi’nin Haliç Etkinlik Alanı’nda yaptığı Açıkhava Sinema Şöleni büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda son olarak Türk sinemasının gişe rekoru kıran filmlerinden Selam yayınlandı. Aileleri ile Haliç Etkinlik Alanı’nı dolduran Eyüplüler filmi çok beğendi.

2013 tarihli yapımda idealleri olan Harun, Zehra ve Adem adlı 3 öğretmenin öyküsü konu alınıyor. Eğitim aşkıyla geride ailelerini, evlerini bırakarak, 3 ayrı kıtaya yol alan öğretmenlerin başlarından geçen ilginç olaylara temas eden filmde, Burçin Abdullah, Yunus Emre Yıldırımer ve Hasan Nihat Sütçü başrolleri paylaşıyor.

Levent Demirkale’nin yönettiği filmde, açlığın pençesinde kıvranan, savaşlara, ölümlere tanık olan topraklara barışı, dostluğu ve kardeşliği amaç edinen isimsiz kahramanların eğitim aşkını kendi hayatlarının önüne koyduğuna vurgu yapılıyor.

Açıkhava Sinema Şöleni, Türk sinemasının sevilen, filmleriyle devam edecek.
CİHAN

Eyüplüler ‘Selam’ı sevdi

Eyüplüler ‘Selam’ı sevdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.