1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fatih Kısaparmak: Organizasyona 'Olimpiyat' Sözcüğü Yetersiz, Bence Bu Bir Beste
Fatih Kısaparmak: Organizasyona Olimpiyat Sözcüğü Yetersiz, Bence Bu Bir Beste

Fatih Kısaparmak: Organizasyona 'Olimpiyat' Sözcüğü Yetersiz, Bence Bu Bir Beste

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından düzenlenen 11. Türkçe Olimpiyatı’nın Şarkı Finali’ndeki jüriler organizasyonu hazırlayanlara teşekkürlerini sundu.

A+A-

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından düzenlenen 11. Türkçe Olimpiyatı’nın Şarkı Finali’ndeki jüriler organizasyonu hazırlayanlara teşekkürlerini sundu. Programın sunucularından Kazakistanlı Malika Kalila, jüri üyeleri Fatih Kısaparmak ile konuştu. Kısaparmak, organizasyon sayesinde Türkçe’nin dünyanın 4 bir tarafında dalgalandığını söyledi.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılan finalde jüri üyeliği yapan ses sanatçısı Fatih Kısaparmak, "Bu organizasyonu yapan herkese yürek dolusu sevgiler gönderiyorum. Biz bu akşam burada dünyanın 4 bir yanında Türkçemizin dalgalandığını görüyoruz. Kıvanç duyuyoruz. Bu büyük organizasyona olimpiyat sözcüğü yetersiz. Bence bu organizasyon bir beste. Bunun bestekarı var. Bu sonsuza dek yankı bulacak. Bir kez daha sevgi ve selam gönderiyorum." ifadelerini kullandı.

MAHAR ZAİN: İNŞALLAH SENEYE SİZİNLE AYNI DİLİ KONUŞACAĞIM

Programın juri üyelerinden olan Mahar Zain de harika bir atmosfer ve program yaşandığını dile getirdi. Zain, "Bu güzel atmosfer benim için çok önemli. Bir sanatçı olarak hepinize teşekkür ederim. Harika bir şov. Ben Türkçe öğrenmeye çabalıyorum. İnşallah seneye sizinle aynı dili konuşacağım." diye konuştu. CİHAN

Fatih Kısaparmak: Organizasyona 'olimpiyat' sözcüğü yetersiz, bence bu bir beste

Fatih Kısaparmak: Organizasyona 'olimpiyat' sözcüğü yetersiz, bence bu bir beste

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.