1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Felç iddialarını yalanladı
Felç iddialarını yalanladı

Felç iddialarını yalanladı

Eski İçişleri Bakanı Muammer Güler "Ben de böyle bir rahatsızlık geçirdiğimi televizyondan öğrendim. Üzücü olan insanların sağlıkları üzerinden bir takım spekülasyonların yapılmasıdır" dedi.

A+A-

AK Parti Mardin Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Muammer Güler, "felç geçirdiği" iddialarına ilişkin, "Ben de böyle bir rahatsızlık geçirdiğimi televizyondan öğrendim. Üzücü olan insanların sağlıkları üzerinden bir takım spekülasyonların yapılmasıdır" dedi.

Güler, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaptığı açıklamada, "kısmı felç geçirdiği" ve "hastaneye kaldırıldığına" dair bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirdi.

Muammer Güler, "Ben de böyle bir rahatsızlık geçirdiğimi televizyondan öğrendim. Akşam da sosyal medyada böyle bir haber olduğunu gördüm. Üzücü olan insanların sağlıkları üzerinden bir takım spekülasyonların yapılmasıdır. Bu tür haberler hem insanlar hem de yakınları açısından sıkıntı oluşturabilecek yanlışlıklar içerebilir" diye konuştu.

Sadece bir Twitter hesabındaki iddianın kaynağının araştırılmadan haber yapılması eğilimini de çok ilginç karşıladığını belirten Güler, "Bir spekülasyon olarak değerlendiriyorum. Amacının ne olduğunu da biliyorum" açıklamasını yaptı.

Mardin'de bir haftadır seçim çalışmalarına katıldığını vurgulayan Muammer Güler, "Aday olamamak bu işin dışında kalmayı gerektirmez. Partinin neferiyiz. Bugün de Kızıltepe ilçe teşkilatımızla çalışıyoruz. Seçim ofislerine uğrayacağız. Seçime kadar da inşallah partimizin başarısı için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Sağlığıyla ilgili yapılan spekülasyonları kınayan Güler "Bunları yapanın da niyetinin ne olduğunu biliyorum. Bu da herhalde spekülasyon ve başka bir arayışın mahsulüdür bunu biliyorum. Kişilerin sağlıkları üzerinden spekülasyon yapmak ayıp ve ahlaksızlıktır" değerlendirmesinde bulundu.(ahbr)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.