1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Fem, Mardin'in Gururu Oldu
Fem, Mardinin Gururu Oldu

Fem, Mardin'in Gururu Oldu

Mardin FEM Dershaneleri Genel Müdürü Oktay Ballı, 2013 YGS'de Türkiye 80.si çıkararak Mardin tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti.

A+A-

Mardin FEM Dershaneleri Genel Müdürü Oktay Ballı, 2013 YGS'de Türkiye 80.si çıkararak Mardin tarihinde bir ilki gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ballı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "1992 yılından beri Mardin'de eğitim kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gece-gündüz demeden ilimizin başarısını bir üst basamağa çıkarma adına gayret gösteriyoruz. 1992 yılında tek şube ile 120 öğrenciye üniversiteyi kazandırmıştık. 2012 yılında 6 şubemizle bin 224 öğrencimiz üniversiteyi kazandı. Ayrıca 675 Anafen öğrencimiz, seçkin liselerde eğitim- öğretim yapma imkânını kazandı. Bu yıl 10 şubemizle Mardin halkının hizmetindeyiz." dedi.

Mardin’in ilk dershanesi olarak eğitim ve öğretimde göstermiş oldukları başarılardan dolayı velilerin ve öğrencilerin büyük teveccühüyle karşılaştıklarını belirten Oktay Ballı, 21 yıllık başarı öyküsünün ardında üstün gayret ve fedakârlıkların önemli payı bulunduğunu söyledi. Mardin’de her zaman eğitimde başarı grafiğini yükseltmek için mücadele verdiklerini belirten Ballı, "Ebeveynler çocuklarına daha iyi bir gelecek sunmak istemekte, bunun yolunun daha iyi eğitim imkanları yakalamaktan geçtiği kabul edilmektedir.” diye konuştu. Ballı, FEM Dershaneleri olarak her zaman öğrencilere başarıyı hedef gösterdiklerini sözlerine ekledi. CİHAN

FEM, Mardin'in gururu oldu

FEM, Mardin'in gururu oldu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.