1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Fem Öğrenci Ve Öğretmenleri Kızılay'a Toplu Kan Bağışı Yaptı
Fem Öğrenci Ve Öğretmenleri Kızılaya Toplu Kan Bağışı Yaptı

Fem Öğrenci Ve Öğretmenleri Kızılay'a Toplu Kan Bağışı Yaptı

Erzurum FEM Akademi Dershanesi öğrenci ve öğretmenleri Kızılay'a kan toplu kan bağışında bulundu.

A+A-

Erzurum FEM Akademi Dershanesi öğrenci ve öğretmenleri Kızılay'a kan toplu kan bağışında bulundu.
Erzurum FEM Akademi Dershanesi'nde Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) kurslarına giden 600 öğrenci ile 15 dershane öğretmeni Kızılay'a toplu kan bağışladı.

Dershane kantininde Kızılay görevlileri tarafından açılan 2 ayrı stantta kan bağışlamak için öğrenci ve öğretmenler kuyruk oluşturdu. Kız öğrencilerin daha çok bağışında bulunması dikkat çekti. Merve Aydın isimli öğrenci ilk kez kan bağışında bulunduğunu söyledi. Kendisi gibi bir çok arkadaşının ilk kez Kızılay'a kan bağışında bulunduğuna işaret eden Aydın," Önceleri çok korktum. Ancak yeni doğmuş bir bebeğin, kanamalı bir hastanın kanımıza ihtiyacı olduğunu hatırlayınca korkum geçti. Artık 3 ayda bir kan vereceğim. Çünkü kan bağışında bulunmak insanlık görevi. 5 kişilik arkadaş grubumuzla mayısın ilk haftası Kızılay'a gidip yine kan bağışında bulunacağız." dedi.

Dershane Müdürü Hamdullah Çetiner, sosyal sorumluluk kapsamında Kızılay'ın kan bağış kampanyasına katıldıklarını ifade etti. Çetiner, dersanede eğitim gören 600 öğrenci ve aralarında idarecilerin de bulunduğu 15 öğretmenin kan bağışında bulunduğuna dikkat çekerek," Kan bağışı kampanyasına katılmaktan mutluyuz. Öğrenci ve idari kadrolarımızın gönüllü olarak kampanyaya katıldı. Yurt içinde ve yurt dışında kan ihtiyacı olanların bu sıkıntısını Kızılay gideriyor. Hem sağlık hem de sosyal sorumluluk adına kan bağışında bulunduk. Dershane olarak kan bağışı konusunda duyarlığımız devam edecek." diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.