1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Fenerbahçe taraftarından çağrı
Fenerbahçe taraftarından çağrı

Fenerbahçe taraftarından çağrı

Camianın önde gelenleri, Aziz Yıldırım'ın 3 yıllık görev süresini bitirmesini istedi. Yıldırım ise Yargıtay'dan çıkacak karar sonrasında son noktayı koymayı planlıyor

A+A-

Şike davasında, savcı Abdullah Mirza Coşkun'un Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerinin de aralarında bulunduğu sanıklar hakkında beraat yönünde mütalaa vermesi üzerine gözler bugün saat 16.00'da toplanacak mahkeme heyetinin alacağı karara çevrildi. Kararın 'beraat' yönünde olması beklenirken Aziz Yıldırım'ın izleyeceği yol haritası merak ediliyor... Bilindiği gibi Başkan, "Mahkeme olumlu ya da olumsuz nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın dava sonrası kongre kararı alıp görevi bırakacağım" demişti. Ancak 'Beraat' ihtimali sonrası Başkan Aziz Yıldırım'a baskılar şimdiden başladı.

YARGITAY SÜRECİNİ BEKLEYECEK!

Camianın önde gelen isimleri Başkan'a, "Kongre sana 3 yıllık görev verdi. Bırakıp gitmen yanlış olur. Aklandığın halde görevi bırakman hata" ifadelerini kullandılar. Ancak Başkan'ın 18 yıllık görev süresi nedeniyle oldukça yıprandığı ve bırakmak istediği ifade ediliyor. Peki başkan görevi ne zaman bırakacak? Yıldırım'ın Yargıtay süreci tamamlanmadan kongre kararı alması beklenmiyor. Aziz Yıldırım, aynı şekilde tazminat davalarına dair yol haritasını da Yargıtay'ın kararı onamasının ardından açıklayacak. Birçok kişi ve kurum hakkında dava hazırlığı bulunan kulüp, Yargıtay süreci tamamlanana dek sessizliğini koruyacak.

FENERBAHÇE'DE BAYRAM UEFA ÇATIRDADI

F.Bahçe, FIFA Başkanı Blatter ve UEFA Başkanı Platini'nin görevden uzaklaştırılması haberini kendi yayın organlarında Başkan Aziz Yıldırım'ın "UEFA çatırdayacak" sözlerine atıfta bulunarak verdi. FBTV ekranında saatlerce "SON DAKİKA: UEFA ÇATIRDADI" başlığı kullanıldı. Resmi siteden yapılan açıklamada Blatter ve Platini'ye rüşvet iması da yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.