1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Fenerbahçe'de ilk ayrılık
Fenerbahçede ilk ayrılık

Fenerbahçe'de ilk ayrılık

Şampiyonluğa sadece bir adım uzaklıkta olan Fenerbahçe'de, transfer döneminin yaklaşmasıyla birlikte önemli gelişmeler de yaşanıyor..

A+A-
Gelecek sezondan itibaren uygulanması beklenen 5+0+3 kuralıyla oldukça zorlanacak olan sarı lacivertlilerde transfer çalışmaları bu kapsamda hız kazanmış durumda. Takımdan gönderilecek yabancılardan sonra takviye yapmayı planlayan sarı lacivertli kulübe İngiltere'den önemli bir transfer teklifi geldi.

Ada'ya gidecek
Ada basınında çıkan son haberlere göre Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Meireles, İngiltere'ye dönüyor. Bu sene takımına olumlu bir katkıda bulunan yıldız oyuncu için West Ham United kulübünün teklif yapmaya hazırlandığı ve Dünya Kupası'ndan sonra imzaların atılacağı belirtildi.

Devre arasında da istediler
Ada basınında çıkan haberlerde Meireles için West Ham United kulübünün devre arasında da teklifte bulunduğu ancak bu teklfin yeterli görülmemesinden dolayı transferin gerçekleşmediği aktarıldı. Sarı lacivertlilerin yabancı sınırı sebebiyle bu transfere bu kez onay vereceği ve Meireles'le yolların ayrılacağı belirtildi. Özellikle West Ham menajeri Sam Allardyce'ın Meireles'i çok istediği ve gelecek sezon takımın orta sahasını ona emanet etmek istediği de İngiliz basınında çıkan haberde yer aldı. (Eurosport)
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.