1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Fener'e derbi öncesi şok!
Fenere derbi öncesi şok!

Fener'e derbi öncesi şok!

Galatasaray maçının hazırlıklarını eksik bir kadro ile sürdüren Fenerbahçe’de Sow ile Emenike’nin dönüş tarihleri sıkıntı yarattı.

A+A-

Galatasaray maçının hazırlıklarını eksik bir kadro ile sürdüren Fenerbahçe’de Sow ile Emenike’nin dönüş tarihleri sıkıntı yarattı.

F.Bahçe’de Moussa Sow ile Emmanuel Emenike’nin milli takımlarından en erken önümüzdeki perşembe akşamı dönebileceği, G.Saray maçı öncesi sadece bir antrenmana katılabilecek olan iki oyuncunun yedek kalabileceği öğrenildi.

Sarı-lacivertli takımda milli takımlara giden oyuncuların büyük bir bölümünün 14 Ekim Salı günü Samandıra’ya gelmesi bekliyor. Çarşamba’dan itibaren taktik çalışmalara start vermeyi planlayan Teknik Direktör İsmail Kartal, Portekiz Milli Takımı ile salı akşamı sahaya çıkacak olan Bruno Alves’e bir gün fazladan izin verirken, 15 Ekim’de maçları bulunan Sow ve Emenike’nin en erken perşembe akşamı takıma katılabileceği belirtildi. Sadece cuma günkü idmanda yer alabilecek olan iki oyuncunun derbide yedek kalma ihtimallerin bulunduğu öğrenildi.

Emenikeli Nijerya bugün Sudan deplasmanına çıkacak, ardından çarşamba günü yine aynı rakibi kendi evinde konuk edecek. Sow’lu Senegal ise bugün sahasında evinde oynacağı Tunus maçının ardından çarşamba günü bu sefer Tunus deplasmanında mücadele verecek.

Ligin ikinci haftasındaki Trabzonspor maçı öncesi de bu iki futbolcuyla ilgili benzer bir sıkıntı yaşanmış ve bir hayli formsuz dönen Emenike ve Sow’dan beklenen performans alınamamıştı.

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın bu iki futbolcuyu, geç dönecekleri ve yeterince hazır olamayacakları gerekçesiyle kulübede oturtabileceği belirtildi. Milli takım kariyerini noktalayan ve hafta boyunca takımla çalışan Webo’nun yine Emenike’nin yerine oynaması beklenirken Sow’un bölgesinde ise Caner ya da Alper’in forma giyebileceği öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.