1. HABERLER

  2. SAĞLIK-YAŞAM

  3. Fethiyespor'un Ptt 1'nci Lige Yükseldi
Fethiyesporun Ptt 1nci Lige Yükseldi

Fethiyespor'un Ptt 1'nci Lige Yükseldi

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto 2'nci Lig play-off müsabakası final karşılaşmasında Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek PTT 1'inci Lig'e yükselmeye hak kazanan Fethiyespor, Muğla'nın Fethiye ilçesinde büyük sevinç yaşanmasına neden oldu.

A+A-

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Spor Toto 2'nci Lig play-off müsabakası final karşılaşmasında Hatayspor'u 2-1 mağlup ederek PTT 1'inci Lig'e yükselmeye hak kazanan Fethiyespor, Muğla'nın Fethiye ilçesinde büyük sevinç yaşanmasına neden oldu.

2012-2013 Futbol sezonunda Kahramanmaraşspor ve Balıkesirspor'dan sonra PTT 1. Lig'e yükselen üçüncü ve son takım Fethiyespor oldu. Laciver Beyazlıların bu zaferi Fethiye'de coşkuyla kutlandı. Gün içerisinde pek çok Fethiyeli taraftar Konya'ya akın ederken, gidemeyen taraftarlar için Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi önünde dev ekran kuruldu. Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği maçın bitiminde Fethiyeliler sokaklara döküldü.

Meşaleler yakarak marş söyleyen Lacivert Beyazlı taraftarlar ilçede uzun araç konvoyu oluşturdu. Fethiye Belediyesi'nin hopörlerden marş çalarak eşlik ettiği kutlamalara ilçedeki turistler de alkış tutarak katıldı. Tarihi ve turistik çarşı Paspatur'da yemek yiyen İngilizler Fethiyespor'lu taraftarların sevincine dans ederek ortak oldu.

PTT 1'nci lig coşkusu Fethiye'deki havai fişek yasağının da delinmesine neden oldu. Bir grup taraftar takımın şampiyonluğunu havai fişek atarak kutladı.

Kutlamaların gece boyu devam etmesi beklenirken, Fethiyespor futbol takımının da yarın şehirde olması bekleniyor. CİHAN

Fethiyespor'un PTT 1'nci lige yükseldi, şehir bayram yerine döndü

Fethiyespor'un PTT 1'nci lige yükseldi, şehir bayram yerine döndü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.