1. YAZARLAR

  2. Aykut Onur KALAYCI

  3. FETÖ'CÜLERİN TİYATRO OYUNU
Aykut Onur KALAYCI

Aykut Onur KALAYCI

Yazarın Tüm Yazıları >

FETÖ'CÜLERİN TİYATRO OYUNU

A+A-

-FETÖ'CÜLERİN TİYATRO OYUNU-

GÜRBULAK UYUŞTURUCUYA SON DURAK

ZEKERİYA'NIN KANKASI SAVCIYI TEHDİT ETMİŞ!

KIL DÖNMESİ DE VAR, UYKU APNESİDE..

 

Zannedersiniz ki tiyatro sahnesi.. Hepsinin elinde birileri tarafından tutuşturulmuş ifade metinleri herkes aynı şeyi söylüyor. Efendim onlar yapmamış, darbeyi gerçekleştirmeye çalışanlar bunlar değil 'kırmızı başlıklı kız imiş. TBMM'yi bunlar değil Marslılar bombalamış. İnsancıkların üzerine ateş açanlar ise 'Red Kit ile Dalton Kardeşler' imiş. Yemezler kardeşim yemezler.. İstediğiniz kadar kıvırın, istediğiniz kadar yalan söyleyin, masal anlatın yemezler...

TABİİ VİCDANINIZ KALDIYSA…

Döktüğünüz kanın bütün delilleri devletin savcı ve polisinin elinde. Görüntüleriniz, ByLock yazışmalarınız sizi mahkûm edecek kadar dolu dolu. Anlayacağınız ne körü körüne bel bağladığınız Fethullah kurtaracak sizi, ne de o pembe yalanlarınız. Ben sizin yerinizde olsam her şeyi bırakır tek bir şey yapardım. Açardım ellerimi gökyüzüne, bu rahmet ayında başta yaratandan sonra kanını döktüğünüz şehitlerden, sonra da o şehitlerin eş ve evlatlarından af dilerdim. Tabi o katil yüreğinizde bir damlacık acıma, vicdan azabı kaldıysa!

SAVCIYI FETÖ İLE TEHDİT EDEN BÜROKRAT

Söz FETÖ denilen hainlerden açılmışken, size bu örgütün devletin savcısını bile nasıl tehdit ettiğini somut bir örnekle yazmak isterim. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın üst düzey bir bürokratının adı önemli bir kaçakçılık olayına karışır. Bürokrat suçun delilleri arasında yer olan tapelere de kıskıvrak yakalanmıştır. Hal böyle olunca bizim meşhur bürokrat soluğu soruşturmayı yürüten Büyükçekmece Savcısı’nın yanında alır. İki dirhem bir çekirdek savcının karşısına oturur, başlar anlatmaya. Bürokrat savcılık izniyle dinlenen telefon tapelerdeki konuşmasının suç teşkil edecek olmadığını söyler. Hatta gümrüğün çok tanınan bu bürokratı amacının ve konuşma içeriğinin iyi niyetli olduğundan da söz eder. Söz eder etmesine ama Savcı Beyin yüz ifadesinden anlattıklarının pek de önem taşımadığını görür.

ZEKERİYA'NIN KANKASI CANIM

Sıkılarak ayağa kalkar ve izin ister. Tam kapıya yaklaştığında ise FETÖ'cülerin genellikle kullandığı ikinci planını devreye sokar. 'Biliyor musunuz savcı bey, benim kızım Gülen Cemaati'nin okulundan mezun' Diyeceksiniz ki devletin savcısını üstü kapalı tehdit eden bu bürokrat herhalde halen gümrükte çalışmıyordur. Iııhhh yanıldınız. Aslanlar gibi görev yerini koruyor. Üstelik hakkında FETÖ soruşturması da yok. Devletin maaşını cebine indiriyor gününü  gün ediyor. Kim mi bu bürokrat? Yahu hani şu kaçak FETÖ savcısı var ya. Evet, evet bildiniz Zekeriya Öz. İşte onun kankası.. Anladınız onu...

ATAMALAR BAŞLIYOR, MAİLLER YILDIRIM HIZINDA!

Her yıl olduğu gibi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda 2017 yılının atamaları başlıyor. Ve her yıl olduğu gibi bu süreçte siz okuyucularımdan mail adresime yüzlerce mail geliyor. Sizlerden adeta tarafıma mail yağmuru geliyor. Söyledim yine söylüyorum. Bakanlık 'Yer Değiştirme Yönetmeliği' ile çelik çomak gibi oynarsa ne şikâyetlerin ardı arkası kesilir, ne de bana gelen maillerin. Bakın ne demek istediğime şöyle resmi belgelerin ışığında bir göz atalım. Örneğin İzmir'e bir bakalım. İzmir yıkılıyor ilgilisine de söyleyeyim..

7/7/2012 TARİH VE SAYI 28346

9/5/2013 TARİH VE SAYI 28642

EN SON DEĞİŞİKLİK İSE 26/3/2015 TARİH VE 29307

Bakanlığın son yaptığı değişiklikle İzmir yani Ege ikinci bölgeden birinci bölgeye alındı. Yapılan değişiklikle, ikinci bölgedeyken 7 yılını tamamlayan personel, İzmir birinci bölgeye alınınca 8 yıl daha İzmir'de görev yapmasının önü açılıyor. Şöyle basit bir hesapla personel bu değişiklikle tam 15 yıl İzmir'de kalabiliyor. Ancaakkk hal böyle olunca Kordonboyunu, Çeşme'yi, Aliağa'yı, efendim, enginarı, ızgara balığı, zeytinyağlı turp otunu bırakıp gider mi bizim arkadaşlar İzmir'den.. Eh kim olsa gitmez.

İşin şakası sevgili okurlarım; bu değişikliklerin birileri için yapıldığı aşikârdır. Bu anlamsız yönetmelikleri hazırlayan her kimse yönetmeliği, İzmir'de görevini tamamlayanlara uygulamasaydı çok yerinde olurdu. Şimdi ortada kocaman bir haksızlık, kusur ve günah var. Bu günah bu uygulamayı yapanların boynunda da idam sehpasındaki ip gibi kalacaktır.

KIL DÖNMESİ DE VAR UYKU APNESİ DE...

Bir rezalette sağlık mazeretiyle kalanlarda yaşanıyor. Ama gerçekten tam bir rezalet. Bu konuda aldığım mailleri haddi hesabı yok! Kendiside bakmakla yükümlü oldukları kişiler olan personel neden aktif gümrüklerde çalıştırılır anlamak mümkün değil! Bakın bir uygulama yapın. Alın bu aktif gümrüklerde çalışan personeli verin bakalım bölge müdürlüğüne bir daha rapor alacaklar mı? Ülkemizde kanser başta olmak üzere ciddi hastalıklar varken gümrüklerde uyku apnesi, vertigo gibi rahatsızlıklardan yerinde kalanlar var. Yuh.. yapana da göz yumana da yuh..! Bu konu gümrüklerin yüz karasıdır ve acilen el atılması gereken önemli bir konudur. Gelen mailler aşağıdaki gibidir. İster gülün ister ağlayın…

İşte o mailler:

1-) Rotasyon

Sinan

Aykut Bey, Sayın Cumhurbaşkanımıza durumumuzu anlatmamıza yardım ediniz. Senelerdir rotasyon eziyetine maruz kaldık hala değişen bir şey yok. Göçebe sefil bir hayat sürüyoruz. Birçok çalışan bu nedenle yasadışı gelirleri kendine hak görüyor. Ankara'da kadro değişmeden bu iş çözülmeyecek. Ağalar hiçbir çalışmayı düşünmüyor bile. 
Reise güveniyoruz bu işi o çözer. Saygılar.

2-) Rotasyon

Fatih Oyuk

Annesinin tansiyon ve şeker sorunu olanlar, bel fıtığı olanlar, kanser olmasına rağmen İstanbul'un havasından olsa gerek 25 yıldır ölmeyenler, tesadüfen tam da 1 yıldır eşi gümrük müşavirinin veya mahalle bakkalının yanında sigortalı olarak çalışmaya başlayanlar, naylon evlilik yapanlar, Ankara' ya bağlılığını bildirenler (anlayan anladı) gümrükte rotasyona tabi tutulamaz. 
Eyyy personel dairesinde karpuz gibi yatanlar siz tespit edemiyorsanız listesini göndereyim. Allahtan korkun!!!!

3-) SGK

memur

Eşini anlaşmalı sigorta yaptır yerinde kal PEKİ bu SGKlı olarak gösterilenlerin Gelir Vergisi yatırılıyor mu? neden sadece SGK belgesi isteniyor gelir vergisi makbuzu istenmiyor, Anne-babasına bakmakla yükümlü olduğuna dair Aile bildiriminde bulunulmadığı halde rapor alınarak tayin olduğu veya çalıştığı yerde annesi babası oturmayan yerinde kalıyor yani dediğiniz gibi Agası veya Maması olmayan tayinci. Bu tür kalınan yerlerde maaş+mesai+yolluk yan gel yat. Tayin olanlar ise Allah'a Emanet!!!!!

4-) vertigo

Tam isabet

Rota rumuzlu kişi konuyu çok güzel anlatmış. Birde uykuapnesi diye kalanlar var.

5-) Rapor alanlar

Gmr muh

İdarenin rapor alanı emekliliğe sevk etme hakkı var. Bu hakkını neden kullanmıyor hayret.

6-) Vertigo

Türkiye'nin her bölgesinden uyanıklar rapor ibraz ediyor. vertigodan omuzu çıkana kadar herkes raporlu. Yahu bu ülkede her bölgede by pass ameliyatı yapılıyor.çözümü kolay yönetmeliğe bir madde ekle " sağlık mazereti olanlar Ankara orta Anadolu bölgeye ataması yapılır" diye vallahi bir gecede %85'i aniden iyileşir.
 

GÜRBULAK UYUŞTURUCUYA SON DURAK

Gürbulak'ta muhteşem şeyler oluyor bu sıralarda. Bu vatanın evlatları başta kendi gençlerini zehirlemek isteyen eroin tacirlerine art arda darbeler indiriyor. Gümrük muhafaza ekiplerinin yaptığı operasyonlar göğsümüzü kabartıyor. Ekipler birer gün arayla tam 230 kilo uyuşturucuya el koymuş durumda. Operasyonlar devam ediyor.

Ve Gürbulak'ta gümrük muhafaza şöyle haykırıyor: ' Gürbulak Uyuşturucuya Son Durak'

Detay derseniz onu da aldığım özel bilgiler ışığında aktarayım sizlere.. İlk operasyonda İran'dan gelen bir tır İngiltere'ye gitmek üzereyken şüphe çekiyor. X-Ray'e sevk edilen ve Ari isimli narkotik köpeği ile yapılan aramalarda tırın yükü olan sehpalara gizlenmiş tam 36 kilo afyon sakızı ele geçiriliyor. Diğer operasyonda ise İran'dan Almanya'ya gitmek isteyen bir tırda LORA adlı narkotik köpeği ile yapılan aramada 86 kilo saf eroine el konuluyor. Son operasyonda ise İran'dan gelip Slovakya'ya gidecek olan tırda dingile gizlenmiş 106 kilo eroin ele geçiriliyor.

Elimdeki istatistiki bilgilere göre, yılbaşından bu tarihe kadar ele geçirilen uyuşturucu miktarı tam tamına 1 ton 210 kilo.. Yakalanan uyuşturucunun maddi boyutu ise 120 MİLYON lira. Eeee ne dedik 'GÜRBULAK UYUŞTURUCUYA SON DURAK'

Emeği geçen herkese buradan teşekkür ediyorum.

- YAZARDAN SON DAKİKA NOTU -

ANADOLU CUMHURİYET BAŞSAVCISI FEHMİ TOSUN’UN KOORDİNESİNDE CUMHURİYET SAVCISI HÜSEYİN ÖNELGE’NİN YÜRÜTTÜĞÜ KAYNAK HOLDİNG SORUŞTURMASINDA DEVLETE SIZAN FETÖCÜLERİN LİSTESİNE ULAŞILDI! ÖRGÜTÜN KPSS HIRSIZLIĞIYLA KAMU KURUMLARINA TAM 4 BİN 978 MİLİTAN SIZDIRDIĞI GÜMRÜK BAKANLIĞI’NDAN DA 33 KİŞİNİN BU LİSTEDE YER ALDIĞI BİLGİSİNE ULAŞTIM.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum