1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Fıfa U20 Dünya Kupası'nda Turkcell 'Akıllı Bilet' Uygulamasını Başlattı
Fıfa U20 Dünya Kupasında Turkcell Akıllı Bilet Uygulamasını Başlattı

Fıfa U20 Dünya Kupası'nda Turkcell 'Akıllı Bilet' Uygulamasını Başlattı

Türkiye’nin ev sahipliğinde 21 Haziran - 13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası’nın ulusal sponsoru olan Turkcell FIFA tarihinde ilk kez Akıllı Bilet’i futbolseverlerle buluşturacak.

A+A-

Türkiye’nin ev sahipliğinde 21 Haziran - 13 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası’nın ulusal sponsoru olan Turkcell FIFA tarihinde ilk kez Akıllı Bilet’i futbolseverlerle buluşturacak.

Dünya Kupası’ndan sonra FIFA’nın en önemli spor organizasyonu olan U20 Dünya Kupası’na ulusal sponsor olarak Turkcell katkı sağlayacak. 11 yıldır Türk futbolunu destekleyen GSM şirketi Turkcell, Akıllı Bilet uygulamasıyla FIFA tarihinde bir ilki gerçekleştirirken, U20 tırı ile de düzenlenecek etkinliklerle Türkiye’nin dört bir yanında futbol coşkusu yaşatacak.

KORAY ÖZTÜRKLER: U20 DÜNYA ŞAMPİYONASI’NA DESTEK VERMEKTEN GURUR DUYUYORUZ

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, yaptığı açıklamada, “Turkcell kurulduğu günden bu yana Türkiye’de sporunun gelişmesine katkı sağlıyor. FIFA U20 Dünya Kupası’nda başta millilerimiz olmak üzere verdiğimiz destek bizi gururlandırıyor. FIFA tarihinde ilk kez Turkcell Akıllı Bilet satışı Turkcell’in altyapısı ve teknolojisi ile uygulanacak. İnanıyorum ki verdiğimiz bu katkılar güzel neticeleri de beraberinde getirecek. Turkcell teknolojisini dünya sahnesine taşımaktan dolayı oldukça mutluyuz. Turnuvada yer alacak Türkiye U20 Milli Takımı’na Turkcell olarak başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

FIFA TARİHİNDE BİR İLK “AKILLI BİLET”

Turnuva boyunca, Türkiye’nin oynayacağı maçlarda ve final müsabakasında Akıllı Bilet uygulaması gerçekleştirilecek. FIFA tarihinde ilk defa Turkcell Akıllı Bilet teknolojisi sayesinde taraftarlar, cep telefonuna gelen SMS'i stadyumlardaki özel gişelere okutarak maçlara kolayca girebilecek. Daha önce Türkiye A Milli Takımı maçlarında kullanılan teknoloji, U20 Dünya Kupası’nda ülke sınırlarını da aşacak.

Şampiyonanın düzenleneceği illerden İstanbul, Bursa, Antalya, Gaziantep, Kayseri, Trabzon ve Rize’de, Turkcell U20 Tırları ile futbolseverler, birbirinden farklı etkinliklerle U20 heyecanını yaşama ve Turkcell’in Mobil Bilet teknolojisini de yakından inceleme fırsatı bulacak.

AKTİVİTELERE KATILAN MAÇ BİLETİNİ KAPIYOR

Futbolseverler U20 coşkusunu Turkcell tırlarıyla maçların oynanacağı şehir meydanlarında yaşayacak. Birbirinden eğlenceli aktivitelerde yer alan taraftarlar, hem keyifli vakit geçirecek hem de müsabaka bileti kazanma imkanı yakalayacak.

Yetenek yarışması, ayak tenisi, şaşırtan top, hedefi vurma ve tablette futbol gibi etkinliklerin yer aldığı tırlarda futbolseverler futbol tekniklerini yarıştıracak.
CİHAN

FIFA U20 Dünya Kupası'nda Turkcell 'Akıllı Bilet' uygulamasını başlattı

FIFA U20 Dünya Kupası'nda Turkcell 'Akıllı Bilet' uygulamasını başlattı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.