1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Ford Otosan Mavi Yakalı Yıldızlarını Ödüllendirildi
Ford Otosan Mavi Yakalı Yıldızlarını Ödüllendirildi

Ford Otosan Mavi Yakalı Yıldızlarını Ödüllendirildi

Türkiye’nin 11 yıldır aralıksız sektör lideri olan Ford Otosan, 2012 yılındaki başarılarında önemli katkıları olan 82 mavi yakalı çalışanını ödüllendirdi.

A+A-

Türkiye’nin 11 yıldır aralıksız sektör lideri olan Ford Otosan, 2012 yılındaki başarılarında önemli katkıları olan 82 mavi yakalı çalışanını ödüllendirdi. Vehbi Koç Vakfı Ford Otosan Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi’nde ikincisi düzenlenen “Ford Otosan’ın Yıldızları” ödül törenine Ford Otosan Kocaeli Fabrika Müdürü Mehmet Günel, İnönü Fabrika Müdürü Gültekin Hanlıoğlu, Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş ve Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel ile sendika yöneticileri katıldı. Ödül törenine yüksek performansları, özverili ve disiplinli çalışma anlayışlarıyla ödül almaya hak kazanan “Ford Otosan’ın Yıldızları” ve fabrika yöneticileri katıldı.

Başarılı çalışanları tanıma, takdir etme ve başarıyı ödüllendirme hedefiyle 2011 yılında hayata geçirilen “Mavi Yakalı Çalışan Ödüllendirme Sistemi” ile 01 Aralık 2011 – 30 Kasım 2012 tarihleri arasında çalışanların performansları incelendi ve kriterleri karşılayan 82 Ford Otosan çalışanına, Türk Metal Sendikası’nın Didim Resort Oteli’nde ailelesiyle birlikte, “herşey dahil” bir hafta tatil hediye edildi.

Ödül töreninde bir konuşma yapan Ford Otosan İnsan Kaynakları Direktörü Nursel Ölmez Ateş “Ford Otosan’ın Yıldızları” ödüllendirme sistemini kurmaktaki temel amaçlarının; çalışanlarımızın üstün performanslarını takdir ederek, başarılarını aileleri ile birlikte paylaşmalarını sağlamak olduğunu vurgulayarak Ford Otosan’ın başarısının arkasında çalışanlarının kaliteli, titiz ve özverili emeklerinin olduğunu belirtti. Ateş Ford Otosan’ın Yıldızları’na hitaben yaptığı konuşmada: “2012 yılında yine hep birlikte çok çalıştık, değerli emeklerinizle başarılı bir performans gösterdik. Son 11 yılda 1.090.459 adet araç satarak tam 11’inci kez aralıksız Türkiye’nin en çok tercih edilen markası olduk. Bu hakikaten kırılması güç bir rekor oldu. 60 markanın kıyasıya yarıştığı Türkiye otomotiv sektöründe 2012 yılında iç pazarda satılan 812 bin adet aracın 112 bin adedi Ford marka araçlardan oluştu. Türkiye otomotiv sektöründe 11’inci kez üst üste toplam pazar birincisi ve ‘En çok satan marka’ olan Ford’un ihracatla birlikte 2012 toplam satış rakamı ise 317 bin olarak gerçekleşti. Ford Otosan’ın liderlik konumunu her geçen gün daha da güçlendirmesine katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi.

Ödül törenine katılan Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Yücel Yücel de çalışanlara hitaben bir konuşma yaptı. İşçinin emeğinin onurlandırılması ve yüceltilmesini çok değerli bulduklarını söyleyen Yücel, “Ford Otosan’ın çalışanlarını motive eden bu uygulamasının Türkiye’deki diğer şirketlere de örnek olmasını diliyorum” diye konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.