1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Fransa'da şimdi de markete saldırı!
Fransada şimdi de markete saldırı!

Fransa'da şimdi de markete saldırı!

Fransa'da bir markete saldırı gerçekleşti. Saldırganların elinde 5 rehine olduğu bilgisi geldi. Reuters'a göre rehinelerden 1'i ağır yaralı AFP ise market saldırısında en az 2 kişinin öldüğünü bildirdi.

A+A-

Paris'in doğusunda bir süpermarkette en az 5 kişi rehin alındı, bir yaralı olduğu iddia edildi. Koşer ürünler satılan markette rehin alan kişin dün kadın polisi öldüren kişinin olduğu iddia ediliyor. Saldırı sonrası bölgedeki okulları boşaltıldığı haberi geldi.
Saldırının düzenlendiği Koşer (Yahudi dinine göre helal) ürünleri satan market Paris'in doğusunda Porte de Vincennes'da bulunuyor.

AFP, market saldırısında 2 kişinin öldüğü haberini verdi. Reuters ise 1 kişinin ağır yaralandığını ve 6 rehinenin bulunduğu bilgisini geçti.

''DAMMARTİN'DEKİ KUŞATMA KALKMADAN BIRAKMAYACAĞIM''

Sivilleri rehin aldıktan sonra polisle iletişime geçen terörist, Dammartin'deki 2 saldırganın kuşatması sonlanana kadar rehineleri bırakmayacağını söyledi.
Markette gerçekleştirilen eylemde 1 kişinin yaralandığı bildirildi. Fransız polisi marketin önünde elleri tetikte bir biçimde tayakkuz halinde.Çok sayıda ekip ve jandarma özel komandoları ekipler yüksek binalara ve çevreye konuşlandırıldı. Markette en az 5 kişinin bulunduğu bildiriliyor. Saldırganın Kalaşnikof silahı var.

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande bugün yaptığı açıklamada yeni saldırıların olabileceği açıklamasını yapmıştı.

METRO İSTASYONU BOŞALTILDI

Peş peşe saldırılarla sarsılan Paris'te Eyfel Kulesine yakın bir metro istasyonunun da boşaltıldığı öğrenildi. Saldırı gerçekleşme ihtimaline karşı boşaltılan istasyon sonrası şehirde iyice korku hakim olmaya başladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.