1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Futbol Turnuvasını Birinci Bitiren Ekibe Koç Hediye Edildi
Futbol Turnuvasını Birinci Bitiren Ekibe Koç Hediye Edildi

Futbol Turnuvasını Birinci Bitiren Ekibe Koç Hediye Edildi

Sinop Çalışanlar Derneği (Çalış-Der) tarafından geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şampiyon oldu...

A+A-

Sinop Çalışanlar Derneği (Çalış-Der) tarafından geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü şampiyon oldu. Turnuvanın şampiyonu ekibe ödül olarak koç verildi.

Kamu Çalışanları Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 280 lisanslı futbolcu mücadele etti. 20 takımın katıldığı turnuva 1 ay sürdü. Turnuvanın final maçı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Havaalanı-1 takımları arasında oynandı. Kıyasıya geçen mücadeleyi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımı 10-3 kazanarak şampiyon oldu. Turnuvayı Vali Dr. Ahmet Cengiz, İl Genel Meclisi Başkanı Uğur Giresun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Orhan Alpay, Emniyet Müdürü Şeref Aytekin, İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan ve çok sayıda futbolsever izledi. Çalış-Der Başkanı Hasan Acar, Sinop'ta birbirinden farklı iş kollarında birbirini iyi tanıyan, mefkuresini vatanı için gayret sarfetme gören, hiç bir şekilde çıkar kaygısı bulunmayan bir grup insan olarak yola çıktıklarını belirterek, "Derneğimizin amacı, eğitimcilerin de bulunduğu tüm çalışanları sevgiyle kucaklayarak bağrımıza basmak, her daim güzellik sevgi ve hoşgörü atmosferi içerisinde birbirimize destek olmaktır." dedi.

Zorlu geçen turnuvanın ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü takımı oyuncuları final müsabakasının ardından kazandıkları şampiyonluğu sahada kolbastı oynayarak kutladı.

Maç sonrası kupa seremonisi gerçekleştirildi. Törende katılan tüm takımlara katılım belgeleri takdim edilirken, ilk üçe giren takımlara ise kupa ve madalyaları verildi. Ayrıca şampiyon olan takıma koç hediye edildi. Takım Kaptanı Özcan Mayoğlu hediye edilen koçu Vali Dr. Ahmet Cengiz’den aldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.