1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Futbolun Devleri Gap Arena'da Buluşacak
Futbolun Devleri Gap Arenada Buluşacak

Futbolun Devleri Gap Arena'da Buluşacak

Futbolun devleri Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Işık sorunu da çözülen saha, Şanlıurfa'da ve Türkiye'de isim yapmış futbol ustalarını ağırlayacak.

A+A-

Futbolun devleri Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Işık sorunu da çözülen saha, Şanlıurfa'da ve Türkiye'de isim yapmış futbol ustalarını ağırlayacak.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, 16 Ocak Çarşamba günü GAP Arena Stadın'ın ışıklandırma sorununun çözülmesi münasebetiyle Şanlıurfaspor'a yıllarca emek vermiş futbolcular ile yıllarca milli takımda oynamış Türkiye'nin en önemli futbolcuları arasında yapılacak olan maç hakkında basın açıklaması yaptı.

Bu faaliyetin Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç tarafından organize edildiğini ifade eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, ''Kariyerleriyle tüm dünyada tanınan Rüştü Reçber, Hakan Ünsal, Emre Aşık, Tümer Metin, Serkan Dorum, Mete Önal, İbrahim Cansız, Okan Buruk, Ayhan Akman, İlyas Kahraman, Evren Turhan, Tolunay Kafkas ve Burhan Saatçioğlu gibi ünlü futbolcular şanlıurfamıza gelip Şanlıurfamıza emek vermiş olan futbolcularla maç yapacaktır. Böylesi güzel faaliyeti organize eden Sayın Valimiz Celalettin Güvenç'e böylesi güzel bir maçı şehrimize kazandırdığı için teşekkür ederim.'' dedi.

Maç öncesi Amatör Spor Kulüpleri'ne de malzeme yardımı yapılacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, ''57 amatör spor kulubüne şöhretli futbolcular ve Vali Celalettin Güvenç tarafından malzeme dağıtımı yapılacaktır. 16 Ocak Çarşamba günü saat 14.00'de başlayacak olan faaliyetimize tüm Şanlıurfalı vatandaşlarımız davetlidir.'' diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ayrıca Vali Celalettin Güvenç'in talimatıyla GAP Arena Stadı çimlerinin PTT 1. Lig sezonu biter bitmez değiştirileceğini ifade ederek, "Sahanın zemini ve drenajını kısacası tüm teçhizatıyla yeniden yapıp eski halinden daha iyi duruma getireceğiz." şeklinde konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.