1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Galatasaray'da sürpriz ayrılık
Galatasarayda sürpriz ayrılık

Galatasaray'da sürpriz ayrılık

Galatasaray Kulübü'nde sözleşmesi gereği Devler Ligi’nde elde edilen gelirden alacağı primin verilmesinde ısrar eden kulüp direktörü Sinan Kalpakçıoğlu ile yollar ayrıldı!

A+A-

SARI kırmızılı kulübün, başkan Ünal Aysal önderliğinde startını verdiği kurumsallaşma sürecindeki en gözde isimlerden biri olan Sinan Kalpakçıoğlu ile yollar ayrıldı!..

Kulüp direktörü olarak başkan Ünal Aysal tarafından göreve geldikten sonra, G.Saray’da yeniden mesai harcayan Sinan Kalpakçıoğlu’nun ayrılığı ise bir hayli ilginç.

Hazırlanan iş sözleşmesine göre; Kulüp direktörü olan Sinan Kalpakçıoğlu’nun, futbol takımının şampiyonlar ligi’nde elde edeceği gelir ve hasılattan yüzde 1 prim alma hakkına sahip olduğu ortaya çıktı!

Geçen sezonda Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde büyük bir başarıya imza atınca Kalpakçıoğlu da hatırı sayılır bir prime hak kazandı. Kalpakçıoğlu’nun ilginç sözleşmesi Galatasaray camiasında kulaktan kulağa konuşulunca krize neden oldu. Çünkü futbol takımının başarısı ile Kalpakçıoğlu tam 320 bin Euro’luk prime hak kazanmıştı!

Teknik heyet, futbolcu ve Florya’da yoğun mesai harcayan isimlerin dahi bu kadar prim alamayıp Kalpakçıoğlu’nun hak kazandığı 320 bin Euro”luk alacağında ısrarcı olması sonrasında başkan Aysal, Kalpakçıoğlu ile yolları ayırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.