1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gatab, Yurt Dışındaki İki Fuarda Kemer'i Tanıttı
Gatab, Yurt Dışındaki İki Fuarda Kemeri Tanıttı

Gatab, Yurt Dışındaki İki Fuarda Kemer'i Tanıttı

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), yurt dışında iki fuara katılarak Antalya’nın Kemer ilçesi ve bölgenin turizm potansiyellerini tanıttı.

A+A-

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı İşletme Birliği (GATAB), yurt dışında iki fuara katılarak Antalya’nın Kemer ilçesi ve bölgenin turizm potansiyellerini tanıttı. Turizmciler, 8-13 Ocak tarihleri arasında düzenlenen ve yılın ilk fuarı olan Hollanda Utrecht Turizm Fuarı ile 10-13 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilen Avusturya Viyana Turizm Fuarı’ndan umutlu döndü.

        Turizm Tanıtım İhtisas Komisyonu öncülüğünde çalışmalarını sürdüren GATAB, 2013 yılında 30’un üzerinde önemli turizm fuarına katılmayı planlıyor. Bu çerçevede sezonun ilk fuarı Utrecht’e katılan GATAB, Kemer’in adını uluslararası arenada duyurma çalışmalarını Hollanda’da sürdürdü.

        Utrecth ve Viyana fuarlarının başarıyla tamamlandığını belirten GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, “Avrupa destinasyonunun önemli fuarlarından olan Utrecht Fuarı Kemer ve bölgemizin tanıtımı açısından son derece önemliydi. Başarılı bir tanıtım gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. 2013 yılı hedeflerimizden biri de Kemer ve bölgemize gelen Hollandalı misafirlerimizin sayısını artırmak. Ayrıca Viyana’da Avusturyalıların ülkemize ilgisi yoğun oldu. 2013’ten umutluyuz.” diye konuştu.

        EMITT Turizm Fuarı için çalışmalar yaptıklarını kaydeden Üras, Kemer’i tanıtarak bölgeye gelecek turist sayısını her yıl artırmayı hedeflediklerini açıkladı.
CİHAN

GATAB, yurt dışındaki iki fuarda Kemer'i tanıttı

GATAB, yurt dışındaki iki fuarda Kemer'i tanıttı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.