1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gaz Sızıntısı 3 Kişilik Aileyi Zehirledi
Gaz Sızıntısı 3 Kişilik Aileyi Zehirledi

Gaz Sızıntısı 3 Kişilik Aileyi Zehirledi

Küçükçekmece’de, 3 kişilik aile şofbenden sızan gazdan zehirlendi.

A+A-

Küçükçekmece’de, 3 kişilik aile şofbenden sızan gazdan zehirlendi. Anne, baba ve 2.5 aylık çocuk itfaiye tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Ihlamur Sokak 4 numaralı apartmanda ikamet eden ayakkabıcı Nusret Kabak'ın eşi Nilgül Kabak, sabah uyandıklarında eşinin rahatsızlandığını gördü. Eşinin yakın arkadaşı olan komşusu Satılmış Yıldırım'ı arayan Kabak, yardım istedi. Kabak'ın evine giden Yıldırım, kapının kilitli olduğunu gördü. Nilgül Kabak'ın halsiz ve kapıyı açacak gücü olmadığını söylemesinin üzerine itfaiyeden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, içerden kilitli olan kapıyı balyozla kırıp içeri girdi. Gaz sızıntısı sebebiyle zehirlendikleri anlaşılan Nusret Kabak, Nilgül Kabak ve 2.5 aylık çocukları Emir Aras ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Baygın halde hastaneye sevk edilen Kabak ailesi fertlerinin durumunun iyi olduğu kaydedildi. Eve gelen İGDAŞ görevlileri ise yaptıkları incelemede tüplü şofbenden gaz sızıntısı olduğunu, evdekilerin de bu yüzden zehirlendiğini tespit etti. İGDAŞ ekipleri, her ihtimali düşünerek dairenin kapısında bulunan doğalgaz sayacını söktü.

Aileye yardıma giden Satılmış Yıldırım, yaşananları şöyle anlattı. "Arkadaşımın eşi sabah beni aradı, 'eşim fenalaştı' dedi. Ben de koşup geldim. Dış kapıyı açtı. Ama daire kapısına çıktığımda kapı içerden kilitliydi açamadı. Bebeğin ağlama sesi geliyordu. Kapı açılmayınca polise ve itfaiyeye haber verdim. Kapıyı açmak için çilingir çağırdım. Daha sonra ambulans ve doğalgaz ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri kapıyı balyozla kırarak açabildi. Evde bacasız eski tip tüplü şofben var. Ondan dolayı sızıntı olduğunu söylediler." CİHAN

Gaz sızıntısı 3 kişilik aileyi zehirledi

Gaz sızıntısı 3 kişilik aileyi zehirledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.