1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gazeteciler, Sultan Alparslan Koleji'nin Yemeğinde Buluştu
Gazeteciler, Sultan Alparslan Kolejinin Yemeğinde Buluştu

Gazeteciler, Sultan Alparslan Koleji'nin Yemeğinde Buluştu

Kars’ta yerel ve ulasal medyada görev yapan gazeteciler, Sultan Alparslan Koleji'nin 'Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla düzenlediği yemekte bir araya geldi.

A+A-

Kars’ta yerel ve ulasal medyada görev yapan gazeteciler, Sultan Alparslan Koleji'nin 'Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla düzenlediği yemekte bir araya geldi.

Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Sultan Alparslan Koleji Müdürü Fatih Akaslan, okul faaliyetleri hakkında gazetecilere bilgi verdi. Akaslan, 2006 yılında kurulan okulları ile amaçlarının Kars’ın eğitim kalitesini yükseltmek olduğunu ve bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi.

Bu çerçevede eğitimin kalitesinin yükseltilmesi için genç ve dinamik bir kadroyla çalıştıklarını da hatırlatan Akaslan, "Genç ve dinamik bir öğretmen ve personel kadromuz var. Kars’da eğitimin çıtasını yukarı çekmek için çalışıyoruz. Öğrencilerimize ekstra eğitimler veriyoruz. Bu sene öğrencilerimizi Matematik Olimpiyatları'na hazırlıyoruz. İngilizce ve Rusça eğitimde Kars’ta çığır açmak istiyoruz. Tabi karşılaştığımız sıkıntılar olmuyor değil. Örneğin bu dillerin eğitimini verecek kaliteli öğretmeler Kars'ımıza gelmek istemiyor. Bu sorunu ise yazın yapacağımız özel çalışma ile atlatıp öğrencilerimize en iyi şekilde eğitim sunmuş olacağız." dedi.

Gazetecilerin bir araya gelmesine vesile olan okul müdürüne teşekkür eden Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer, "Bu güzel günde bizleri bir araya getiren Fatih Bey'e teşekkür ediyoruz. Burada kaliteli bir eğitim yapıldığını gördük. Bu tip kurumların Kars'ta yaygınlaştırılması gerekir. Biz gazeteciler olarak bizi bugünümüzde hatırlayan okul yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Yemek sonunda Okul Müdürü Akaslan, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer'e günün anısına plaket verirken çalışan gazetecilere ise okulun isminin yazılı olduğu havlu hediye edildi. CİHAN

Gazeteciler, Sultan Alparslan Koleji'nin yemeğinde buluştu

Gazeteciler, Sultan Alparslan Koleji'nin yemeğinde buluştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.