1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Gaziantep'de Şafak Operasyonu
Gaziantepde Şafak Operasyonu

Gaziantep'de Şafak Operasyonu

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda; 38 kilogram eroin, 50 kilogram esrar, bin adet de uyuşturucu hap ele geçirildi!

A+A-

Gaziantep'te uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda; 38 kilogram eroin, 50 kilogram esrar, bin adet de uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon kapsamında 17 kişi yakalandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik çalışma başlattı. 4 aylık çalışmalar sonunda özel hareket timlerinin de katıldığı eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 17 kişi yakalanırken, evlerinde yapılan aramalarda 38 kilogram eroin, 50 kilogram esrar ve bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyonu gerçekleştiren ekipler, uyuşturucu maddelerin soba ve yatak altlarında saklandığını tespit etti. Yakalanan zanlılardan 10 tanesi tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer 7 kişi ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Polis, uyuşturucu madde bağımlısı 22 kişi hakkında da yasal işlem yaptı.

Öte yandan operasyonla ilgili yazılı bir açıklama yapan Gaziantep Emniyet Müdürü Ömer Aydın, uyuşturucu madde kaçakçılığıyla mücadelenin yanında, uyuşturucu kullanımı ve bağımlılığını önlemeye yönelik çalışmalarının da sürdüğünü aktardı. Aydın, uyuşturucuyla mücadelede başarıya ulaşılması için vatandaş desteğinin de gerektiğini belirtti. CİHAN

Gaziantep'de uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu düzenlendi

Gaziantep'de uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu düzenlendi

Gaziantep'de uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu düzenlendi

Gaziantep'de uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu düzenlendi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.